close
AsiaDestinatii ⇣Turcia

Antalya – orasul cu cele mai frumoase Resorturi

Antalya este cea mai cunoscuta zona turistica a Rivierii Turcesti. Este un oras in care ti se ofera toate oportunitatile pentru un concediu reusit. Serviciile oferite de hotelurile de aici sunt exceptionale si se pot gasi oferte pentru orice buget de vacanta.

Antalya este unul din cel mai frumos oras de pe malul Marii Mediterane. Are ape de un albastru cristalin si aici cerul este mereu stralucitor. In acelasi timp orasul vechi confera un plus de dorinta de a pierde ore in sir plimbandu-va pe strazi si admirand istoria. Este un oras colorat de diversitate, distractii si variante de cazare. Pentru iubitorii de soare aceasta este destinatia ideala: aici e mereu cald si vreme numai buna pentru plaja si bai in mare.
Un alt loc ce ar trebui vizitat este vechiul port. Veti vedea cum acesta era imprejmuit de pereti inalti, dar puteti privi si barci vechi sau noi multicolore.

antalya1

antalya2

antalya3

antalya4

antalya5

antalya6

antalya7

antalya8

antalya9

antalya11

antalya10

Antalya este destinatia ideala pentru un concediu in doi, cu familia si cu prietenii. Veti gasi resorturi extraodinare care multumesc orice nevoie si dorinta a clientilor. Ospitalitatea oamenilor de acolo va completa tabloul unui sejur de vis in care va veti relaxa si va veti simti speciali.

Singurul inconvenient al acestei statiuni sunt plajele care nu au foarte multe portiuni cu nisip, sun t inguste si inconjurate de stanci. Dar pentru a acoperi acest minus toate hotelurile ofera piscina cu sezlong si umbrela. Daca va cazati la un resort, piscinele se vor transforma in mici complexe acvatice. Iar in unele dintre ele vor fi chiar imense concurand cu altele celebre in lume. Pentru copii aceste resorturi vor fi raiul pe pamant: topogane si tot felul de accesorii pentru a ii distra si a ii tine ocupati pentru ca voi sa va puteti bucura de concediu.

Va invitam sa faceti o excursie in Antalya si pentru asta avem super oferte pentru voi pe care le puteti gasi aici: www.click-travel.ro/Sejur Antalya

Travelica e aici alaturi pentru voi si va ajuta sa va transformati visele in realitate !

Tags : antalya