close

De cate ori nu ati plecat intr-un loc strain si fie ati pierdut timp nestiind unde anume sunt locurile in care trebuie sa ajungeti? Sau poate pur si simplu ati cheltuit bani prea multi pe intrari la muzee sau poate chiar pe sejur in sine? Ei bine, prietenii de la clicktravel.ro va pot ajuta, dar de asemena, ar fi bine sa aveti instalate cateva aplicatii pentru calatorie:

1) Tripadvisor.
100% ati auzit de Tripadvisor. Gasiti review-uri pe bune ale calatorilor despre obiective turistice, despre hoteluri, restaurante si despre orasele respective in general, plus ca aveti posibilitatea sa vedeti restaurante/hoteluri din apropiere in functie de buget, cat si poze reale. Download pentru iOS si Android.
tripadvisor

2) Trip Splitter.
Daca calatoriti in grup si v-ati hotarat sa impartiti costurile, Trip Splitter o sa va arate tuturor din grup care au fost costurile totale si cat anume are de platit fiecare in functie de costurile, cumparaturile separate si multe altele.
trip splitter

3) Gas Buddy
Daca inchiriati o masina, atunci Gas Buddy va va ajuta sa gasiti statiile de alimentare cu cele mai mici preturi. Marele avantaj e faptul ca puteti contribui la aplicatie, iar in baza contributiilor sa puteti primi carduri de alimentare cu motorina/benzina. Download pentru iOS si Android.
gasbudy

4) XE Currency
Cand ajungeti in tari straine si ramaneti fara moneda locala, cel mai usor sa pierdeti bani este atunci cand ii schimbati la un exchange valutar, mai ales daca nu stiti limba locala. XE Currency va arata cam cat ar trebui sa fie cursul in medie, atfel incat sa nu fiti inselati, mai ales daca vorbim de sume mari de bani.
xe currency

5) WorldMate
WorldMate este asistentul perfect de calatorie. Voi doar trebuie sa va marcati locul de unde inchiriati masina, locul in care veti sta, orele de plecare/ajungere, cat si obiectivele turistice pe care vreti sa le vizitati, iar WorldMate va organiza itinerariul astfel incat sa pierdeti cat mai putin timp si sa fiti cat mai eficienti. Are implementat un sistem de notificari, cat si un sistem de harti, care sa va duca direct la locurile dorite.
world mate