close

Actele si bagajele

Bagajele pe care le aveti la dvs in vacanta sunt foarte importante, deci nu uitati sa va informati despre ce trebuie sa aveti la dvs, in special la normele companiei de zbor referitoare la numarul de piese de bagaje si la kilogramele acceptate de acestia !

  • Impachetati de un set suplimentar de haine în bagajul dvs de mana. Nu fiti unul dintre călători care vor merge la o intalnire imbracat un hainele din avion, deoarece compania aeriană a pierdut bagajul și nu aveti altceva de schimb.
  • Fiecare companie aeriană are propriile conditii cu privire la numarul de piese de bagaje si nr de kilograme ce pot fi transportate gratuit. Verificati normele direct pe site-ul companiei de zbor, pentru a evita taxele suplimentare.  De asemenea , daca aveti mai mult bagaj este bine sa il achizitionati direct de la agentia de turism pentru ca il veti lua la un pret mult mai bun, decat direct din aeroport.
  • Luati ceva gustari la dvs. Calatoriile în străinătate sunt distractive, dar mancarea într-o țară străină poate deveni uneori o sarcină grea. Luati gustări mici, care sa va poata fi de folos până veți găsi un restaurant bun sau un magazin de alimente.

De acte nu cred ca trebuie sa mai mentionez ca trebuie sa va informati la agentia de turism, la ambasada sau la politia de frontiera despre ce acte sunt obligatorii in destinatia ce urmeaza sa calatoriti 🙂

Citeste si despre :

Moneda si Banii in Vacanta          Electonicele in Vacanta          Siguranta si Sanatatea in Vacanta

Leave a Response