close

Printre orasele cheie ale tarii noastre cu care ne mandrim se numara si Brasovul. Un oras cu o istorie impresionanta si celebru pentru partea sa veche, o fosta cetate care a reusit sa isi pastreze cladirile din acea vreme. Un oras imbracat in mister si o imagine a momentelor importante din cursul poporului nostru. Nu exista turist care sa ajunga Brasov si sa nu isi petreaca cel putin o zi in centrul istoric. Desi se spune despre ardeleni ca sunt oameni molcomi si linistiti, in momentul in care ajungeti in centrul vechi tot ce am crezut se schimba.
Acesta forfota de oameni si este intr-o continua miscare. Daca luam in considerare zilele calde si cu soare, terasele stradale sunt pline de oameni si ofera servicii pentru toate gusturile si buzunarele. Veti intalnii restaurante cu specific romanesc, dar si international.

revelion-brasov3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Din centrul vechi se poate observa celebrul deal Tampa unde se urca cu telecabina. De aici de sus veti avea parte de o imagine a intregului oras. Veti putea observa si partea noua si veti face o paralela intre vechi si noi. De altfel tot din partea istorica aveti ocazia sa mergeti si sa urcati la pas in unul din turnurile de aparare ale cetatii. Este un loc celebru unde proaspetii casatoriti vin mereu sa isi faca fotografiile de nunta de dupa cununia religioasa.

revelion-brasov5

revelion-brasov4

Celebra Biserica Neagra este un alt obiectiv turistic neratat de nimeni.  Programul de vizitare al acesteia depinde de perioada anului in care ajungeti in Brasov dupa cum urmeaza:

  •  lunile mai – octombrie (program de vara), de marti pana sambata intre orele 10:00-19:00, iar duminica intre orele 12:00-19:00;
  •  lunile noiembrie – aprilie (program de iarna), de marti pana sambata intre orele 10:00-15:00, iar duminica intre orele 12:00-15:00.

Ea este cea mai impresionanta cladire din Romania si un monument al arhitecturii ghotice ce dateaza din secolele XIV-XV. De altfel biserica detine cea mai mare orga de la noi din tara si este formata din 3.993 de tuburi. Periodic se organizeaza concerte in interiorul bisericii si atunci atrage din ce in ce mai multi turisti. Sunt momente unice si pline de magie.

revelion-brasov6

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Pe langa terasele care impanzesc vechea cetate si obiectivele turistice, aici veti gasi magazine de haine de la branduri celebre si foarte multe boutiquri cu suveniruri pentru a va lua o mica parte a Brasovului cu voi acasa.

Si pentru ca ne place sa avem grija de vacantele voastre, avem pregatite pentru voi oferte de cazare pentru perioada Revelionului 2014:

www.click-travel.ro/Revelion Brasov 2014

revelion-brasov8

Pachetele includ:

– cazare 3/4/5 nopti – in functie de pachetul ales;

– mic dejun;

– o cina festiva (valoare 117 lei) pentru pachetele de 3 si 4 nopti la restaurantele fiecarui hotel in parte

– 2 cine festive pentru pachetele de 5 nopti la alegere din cele trei locatii mentionate;

– masa Revelion

revelion-brasov9

Tags : obiective turistice brasov