close

Daca tot suntem in luna Decembrie, o luna dedicata sporturilor de iarna, iar in zonele montane zapada a avut grija sa se astearna, va vom prezenta o cabana pentru pasionatii de tot ceea ce inseamna ski. Cabana Pearl este situata in regiunea Chourchevel din Alpii francezi.  Este un loc in care veti ramane vrajiti de frumusetea muntilor imbracati in haina alba de sarbatoare.

Ca orice cabana care se respecta, ea este confectionata in intregime din lemn. Absolut toate interioarele folosesc acest decor pentru a oferi un contrast intre interior si exterior. Cu totii stim ca lemnul este cel care ne ofera caldura, asa ca veti avea parte de seri calde urmarind peisajele inghetate de afara. Fiecare dormitor beneficiaza de geamuri destul de mari care permit turistilor sa priveasca exteriorul alb. Este ideala dupa o zi petrecuta pe partie. Aici veti gasi o piscina interioara incalzita pentru a va recupera dupa ce ati stat prin zapada.

Este un loc care intampina turistii cu zambetul pe buze folosind decoruri luxoase ce se caracterizeaza prin mobilier exlusivist si candelabre care emana caldura.

In regiunea Chourchevel veti gasi unele din cele mai bune partii de ski din Franta, asa cei pasionati de sporturile de iarna ar trebui sa isi petreaca cel putin o noapte la aceasta cabana. Ea oferta o serie de activitati. Astfel ca daca simtit ca nu ati obosit puteti sa mergeti in sala de fitness si sa folositi aparatele de aici pentru a va mentine conditia fizica. Dupa aceea va puteti relaxa in zona de spa sau sa stati si sa priviti un film in camera de cinema. Peste tot veti intalni mobilier confrotabil in care, in momentul in care va veti aseza, vetii simti ca va adopta si va ajuta sa va creati propriul univers.

 Cabana Pearl dispune de 7 camere cu baie proprie, un living spatios, o bucatarie moderna, o zona de bar, o sala de firness, o piscina, sauna si o sala de cinema. Este un loc care rasfata simturile celui mai pretentios turist.
Acum va vom lasa in compania imaginilor care va vor rapi privirile:

Cabana Pearl Ski Lodge (3)

Cabana Pearl Ski Lodge (4)

Cabana Pearl Ski Lodge (5)

Cabana Pearl Ski Lodge (6)

Cabana Pearl Ski Lodge (7)

Cabana Pearl Ski Lodge (8)

Cabana Pearl Ski Lodge (9)

Cabana Pearl Ski Lodge (10)

Cabana Pearl Ski Lodge (11)

Cabana Pearl Ski Lodge (12)

Cabana Pearl Ski Lodge (13)

Cabana Pearl Ski Lodge (14)

Cabana Pearl Ski Lodge (2)

Cabana Pearl Ski Lodge (1)

Cabana Pearl Ski Lodge (18)

Cabana Pearl Ski Lodge (15)

Cabana Pearl Ski Lodge (17)

Tags : partii ski franta