close
Destinatii ⇣

Cele mai frumoase plaje tropicale din lume

Peisajele paradisiace pe care le vedeti in filme, cu plaje tropicale pustii, ape calde si nisipuri albe, chiar daca sunt greu accesibile turistilor romani pe fondul pozitiei geografice a Romaniei, merita probabil vizitate macar o data in viata, macar unele dintre ele. Asadar, azi vorbim despre plaje tropicale si vi le enumeram pe cateva dintre cele mai frumoase.

1) Bondi Beach, in Sidney. E o plaja cu atmosfera relaxata, specifica australienilor. Poate daca ajungeti aici veti fi surprinsi de vorbele localnicilor, care sunt destul de colorate, dar ele nu contin nicidecum violenta, ci pur si simplu asta e modul de adresare specific in anumite comunitati.
bondi beach

2) Plajele Colombier, Shell si Flamand, de pe insula Sfantului Bartolomeu. Dupa cum am scris in articolul trecut, este o destinatie foarte populara in randul oamenilor cu foarte multi bani, insula avand propriul port de yacht-uri luxoase, oameni ca Justin Bieber, Leonardo Di Caprio si altii asemenea lor fiind intalniti relativ des in aceste locuri.
st bart

3) Pe lista celor mai frumoase plaje tropicale se afla si Tobacco Bay, pe insula Sfantului George. E o plaja cu nisip alb si cu intrare lina in apa, dar si cu ape limpezi, plus ca datorita reliefului natural, e locul perfect pentru amatorii de snorkelling.
tobacco bay

4) Camps Bay, in apropiere de Cape Town, in Africa de Sud. E o plaja cu nisip alb, strajuita de ocean, dar situata totodata in apropiere de munti. Practic, in doar cateva ore, puteti ajunge in varful muntilor pentru a vedea rasaritul, iar apoi puteti ajunge imediat (relativ) pe plaja.
cape town

5) Plaja Tamarindo, in Costa Rica, un loc a carui popularitate a crescut mult in ultima vreme, plus ca e perfect pentru amatorii de dansuri latino (si nu numai) precum Bachata, Kizomba si Salsa.
plaja tamarindo costa rica

6) Plaja Los Roques in Venezuela, o plaja pentru cei carora le place intimitatea si…solitudinea. E o plaja cu nisip alb, pustie de cele mai multe ori sau cu prea putini turisti ca numarul lor sa conteze, cu aproape 300 de zile de cer senin si cu o apa ca de cristal.
castaway