close
Companii aeriene

Constanta – Londra la Wizzair, un nou zbor in Romania

Wizz Air muta calul pe tabla de sah a transporturilor aeriene europene si isi diversifica portofoliul si adauga o cursa foarte interesanta: Constanta – Londra. Cursa va fi operata de doua ori pe saptamana, iar prin asta oficialii Wizzair spera sa inlesneasca transportul bidirectional, fie in scop de afaceri, fie in scopuri turistice ale calatorilor britanici si romani.

Pentru Constanta, aceasta noua cursa este o oportunitate grozava, intrucat poate aduce o multime de turisti britanici la litoralul romanesc al Marii Negre. Anul trecut, din experienta Sunny Beach, am vazut ca o multime de britanici frecventeaza litoralul bulgaresc, ori cu o cursa directa din Londra, litoralul romanesc va fi poate o alternativa mai rapida si mai ieftina, mai ales ca biletele de avion vor incepe de la 129 de lei, adica aproximativ 20 de lire sterline si un pic.
wizz-air
Wizz Air este, cel putin pentru moment, liderul absolut al transportului aerian low cost, cu peste 3,2 milioane de pasageri transportati in 2014. In Romania, Wizz Air zboara pe 96 de rute din 16 tari, iar la nivel mondial compania maghiaro-poloneza opereaza in 37 de tari intre care s-au stabilit nu mai putin de 36 de tari.

Wizz Air este intr-o continua expansiune, mai ales ca la inceputul anului, compania a implementat 2 noi zboruri din Cluj catre Bari si Koln. Noul zbor spre Londra inlesneste traversarea Europei de la un capat la altul la un pret cu mult sub cel practicat de celelalte mijloace de transport, ceea ce pe termen lung, mergand pe ipoteza ca va exista interes continuat pentru aceasta cursa, va atrage mii de turisti din toate zonele, nu numai romani sau britanici.