close

Singapore

Singapore

Obiective turistice in Singapore

singapore night safari

Daca vorbim de Singapore, vorbim de o metropola din ce in ce mai populara, atat pentru mediul de business, cat si pentru turisti. Astazi nu vorbim despre sfera economica din acest loc, ci despre cateva dintre cele mai importante obiective turistice in Singapore. Asadar, intr-o ordine total aleatorie, iata ce ar trebui sa vizitati cat timp sunteti acolo:

1) Gradina botanica din Singapore: este una dintre cele mai marei gradini botanice asiatice si este deschisa de dimineata de la 5 pana la miezul noptii.
gradina botanica singapore

2) Dati o fuga prin Tiong Bahru. E un cartier de shopping, cu magazine de toate tipurile, in care va puteti pierde si in care, daca nu sunteti atenti, ramaneti rapid fara buget.
Tiong Bahru

3) Una dintre cele mai populare mancaruri din Singapore este banalul piept de pui cu orez, dar servit cu sosuri si cu legume. Cea mai populara versiune este Wee Nam Kee Hainanese.
Wee Nam Kee Hainanese orez

4) Dati o tura cu Singapore Flyer. E o punte de observatie rotatorie amplasata la aproape 200 de metri inaltime, intr-un loc in care marele oras se vede in toata splendoarea lui.
Singapore Flyer

5) Daca vreti sa stati un pic la aer curat, atunci vizitati Haw Par Villa. E un parc imens, cu peste 1000 de statui din simbolistica religioasa asiatica.
Haw Par Villa

6) Numai pe unul dintre bulevarde, Orchard Road, sunt nu mai putin de 22 de mall-uri, in care sunt comercializate peste 5000 de brand-uri.
orchard road

7) Gradina zoologica din Singapore este de asemenea un loc superb pentru a petrece o dupa amiaza, plus ca in unele cazuri puteti sa hraniti animalele sub supravegherea ingrijitorilor.
singapore zoo

8) Vizitati puntea de observatie de pe Marina Bay Sands Hotel. Piscina infinity e accesibila doar oaspetilor hotelului, dar puntea de observatie e disponibila si turistilor (contra cost).
Marina Bay Sands SkyPark

9) In weekend-uri, mergeti seara la Muzeul National. Deseori au loc proiectii in aer liber si multe alte evenimente culturale.
muzeul national

10) Vizitati Singapore’s Night Safari. E o gradina zoologica deschisa noaptea exclusiv, in care puteti vedea animalele nocturne in habitatul lor, plus ca mai tot timpul au loc si spectacole cu flacari si multe alte activitati spectaculoase.
singapore night safari

mai mult
AsiaDestinatii ⇣Singapore

Va invit sa ne indragostim de Singapore !

singapore3

Cand spunem Singapore ne gandim la unul din cele mai frumoase orase din lume. De fapt el este un oras-stat insular din Asia de Sud-Est. Trebuie sa va spun ca in momentul in care veti ajunge aici va veti simti intr-o alta dimensiune a spatiului. Si asta pentru ca totul este deosebit de tehnologizat, cu cladiri zgarie nori si tot felul de arhitecturi ciudate. Daca mai adaugam ca veti avea ocazia sa vedeti una din cele mai frumoase piscine din lume. Este vorba de piscina Infinit ce uneste cele 3 cladiri ale complexulului Marina Bay Sands.

Arhitectii si constructorii au situat aceasta piscina chiar deasupra cladirilor, la 200 metri inaltime si are forma unui vapor. De altfel s-a creat imaginea vizuala din departare cum ca aceasta tinde catre infinit.

mai mult
AsiaDestinatii ⇣Singapore

Super Copacii din super orasul Singapore !

no thumb

Stim cu totii ca Singaporele este un oras destul de exclusivist si ca pentru a ajunge aici trebuie sa aveti un buget destul de consistent. Poate pentru alte tari este mai facil de ajuns. Daca ne raportam la veniturile din Romania, Singaporele ramane scump si de altfel biletele de avion costa destul de mult pentru ca este un zbor lung. Pentru a isi pastra exclusivitatea si nobletea vin mereu cu idei inovatoare. Asa s-a nascut conceputul “Super Copacii” care doreste sa puna in lumina stilul eco al acestuia. Vor sa isi atraga turistii pentru mediul inconjurator foarte curat si dorinta locuitorilor de a proteja si conserva in timp tot ce ne inconjoara.

mai mult