close

Austria

Un sejur cultural in Viena sau un sejur de ski in Alpi ? Travelica te informeaza despre : principalele obiective turistice din Austria, atractii turistice in Austria mai putin cunoscute calatorului, cele mai ciudate/ interesante locuri de vizitat in Austria, unde poti face shopping si cat te poate costa o vacanta in Austria.

AustriaDestinatii ⇣

Nordul Stiriei din frumoasa Austrie

laculerlaufsee2

Stiria este unul dintre cele nouă landuri ale Austriei, al doilea ca mărime. Acest land are văi superbe, vârfuri muntoase şi dealuri, păduri, podgorii, livezi.

Vacanţele în Austria reprezintă o experienţă de neuitat !

Bruck an der Mur este un oraş aflat la confluenţa râurilor Murz şi Mur. A cunoscut o perioadă înfloritoare în secolele 14 şi 15 datorită comerţului cu Veneţia. În secolul 16 a fost reşedinţa guvernului regional.

Turnul cu Ceas s-a păstrat în forma originală. În trecut apăra oraşul de invadatori.

bruckmur

bruck-clock-tower

În centru se găseşte  faimoasa casă Kornmesser, o clădire în stil venețian construită de Pankraz Kornmesser în secolul 15.

bruck-mur-kornmesserhaus

Das Kornmesserhaus in Bruck an der Mur, Steiermark, erbaut 1499-1505, kündet vom Reichtum des Handelsherren und Hammergewerken Pankraz Kornmeß. Photographie.

Biserica Sf. Ruprecht este o biserică romanică din secolul 11 care a fost refăcută în secolul 14 în stil gotic.  Înăuntru se găseşte cea mai mare frescă medievală din Stiria. Aceasta înfăţişează Judecata de Apoi.

churchstruprecht

Mariazell

Acest oraş a fost loc de pelerinaj din secolul 14, când împăratul Luis al Ungariei i-a mulţumit Fecioarei de la Mariazell pentru victoria contra turcilor. Statuetei din lemn de tei i-a fost închinată în secolul 14 o biserică al cărei stil este gotic. Biserica a  ars de două ori, fiind reconstruită între 1644 şi 1683 în stil baroc. Au fost adăugate un dom şi două turnuri. Numele bisericii este Basilika Mariazell.

Sculptura Fecioara cu Pruncul are o mantie uriaşă.

Mariazell

mariazellbasilika

mariazell2

Un alt obiectiv turistic este Burgeralpe, muntele accesibil cu telecabina. Acolo sunt  trasee, un parc dedicat lemnului, un turn de observaţie, dar şi un lac artificial cu scenă pentru spectacole.

Buergeralpe-Mariazell2

burgeralpe

buergeralpe-mariazell

La 4,5 kilometri de Mariazell se găseşte Lacul Erlaufsee, un loc deosebit de frumos. Vă puteţi plimba cu barca, puteţi înota sau puteţi face scufundări.

laculerlaufsee3

laculerlaufsee2

laculerlaufsee

Leoben este un oraş legat de prelucrarea fierului. Se află la 19 kilometri de Bruck an der Mur.

leoben2

Hauptplatz (Piaţa Centrală) este din secolul 13.

Leoben1

În acea piaţă sunt clădiri elegante. La numărul 1 puteţi admira Altes Rathaus, edificiu ridicat în 1485 şi decorat cu blazoane în 1728, când oraşul a fost vizitat de Împăratul  Carol al IV-lea.

altesrathaus-leoben

Clădirea roşie aflată la numărul 9 se numeşte Hacklhaus, fiind cea mai frumoasă casă barocă din Leoben. Este decorată cu stucaturi. Faţada din 1660 este decorată cu ghirlande, dar şi cu reprezentări ale anotimpurilor şi virtuţilor creştine.

leoben3

leoben__hacklhaus

Kultur Quartier Leoben este centrul cultural din oraş, acesta incluzând MuseumsCenter dedicat istoriei locale de la Neolitic la epoca postindustrială şi Kunsthalle Leoben,  expoziţii temporare de istorie culturală şi etnografie.

kunsthalleleoben

Mautturm datează din secolul 13. Se mai numeşte Schwammerlturm pentru că are acoperişul în formă de ciupercă, formă căpătată după reconstrucţia din secolul 18.

mautturm

Gosser Braumuseum este un muzeu dedicat berii Gosser. Berea este produsă în acea zonă din secolul 15.

gosserbraumuseum

Stift Goss este o mănăstire benedictină fondată în 1004. Până în 1782 a fost centru de educaţie pentru fetele din familii nobile. Anexele sunt ale Berăriei Gosser din 1911. Biserica este în stil gotic târziu, iar cripta romanică se află sub cor.

stiftgoss

Eisenerz

Este un oraş minier. Eisenerz înseamnă ”muntele de minereu”.

eisenerz

Schichtturm este un turn renascentist care datează din 1581. De acolo puteţi admira oraşul.

Schichtturm

Biserica-cetate Oswaldikirche din secolul 13 a fost reconstruită în 1512 şi fortificată în 1529 pentru a contracara atacurile turcilor.

churcheisenerz

Bergmannsplatz  (Piaţa Minerului) are această denumire datorită importanţei mineritului din Eisenerz.

eisenerz3

piataeisenerz

Obiectivele turistice din această piaţă sunt:

Bergmannsbrunnen (Fântâna Minerului) care înfăţişează un miner în costum maximilian

statuiedineisenerz

Clădirea cu obloane de la numărul 6 datează din secolele 16-17.

Primăria Veche (Altes Rathaus) găzduieşte Stadtmuseum (Muzeul Oraşului) care prezintă şi istoria mineritului.

stadtmuseum

Krippenmuseum expune anual, între 1 decembrie şi 6 ianuarie, o colecţie de iesle, un număr de 80.

Pentru turişti există două tururi: vizitarea unei mine abandonate din 1986 şi plimbarea cu un camion la suprafaţă. Se porneşte de la aproximativ 1 kilometru de centrul oraşului Eisenerz, pe drumul spre Leoben. Se va vizita exploatarea Erzberg.

eisenerz2

eisenerz4

La 5 kilometri de Eisenerz se găseşte Leopoldsteinersee, un lac frumos cu apă verde. Vă puteţi plimba cu barca (motor sau vâsle).

Leopoldsteinersee2

Leopoldsteinersee

leopoldsteinersee3

Parcul Naţional Gesause

Este o rezervaţie de 11.000 de hectare. Sunt creste, păşuni alpine şi păduri superbe. Acolo există un canion, Gesause format în peste un milion de ani, unul dintre canioanele deosebite din Europa.

Se pot practica sporturi precum rafting, mersul cu bicicleta, căţărări. Sunt mai mult de 150 de grote, cea mai adâncă aflându-se la 600 de metri sub stâncă.

gesausepark

gesause

Oraşul Admont

Admont se află în Valea Enns, la intrarea în Gesäuse şi la 641 de metri deasupra nivelului mării. Este celebru datorită mănăstirii benedictine Stift Admont şi bibliotecii considerate cea mai mare bibliotecă monastică de pe Glob, a opta minune a lumii. Sunt peste 200.000 de lucrări, dintre care 1.400 de manuscrise, cel mai vechi datând din  secolul 8 şi 530 de cărţi tipărite înainte de 1500.

admont2

admont

admontmonasteryMănăstirea Stift Admont

Biblioteca a fost comandată în 1774 de abatele Matthaus Offner. Maestrul Josef  Hueber a fost cel care a primit această sarcină. A fost realizată după modelul Bibliotecii Naţionale Austriece din Viena. Are ca temă lumina. Sunt 48 de ferestre, culorile dominante din încăpere fiind albul şi auriul. Plafonul are şapte cupole. Cupolele sunt cu fresce, Treptele Cunoaşterii (Iluminării), dar şi Revelaţia Divinităţii. Frescele sunt opera lui Bartolomeo Altomonte.

Bibliothèque-de-labbaye-dadmont

bibliotecadinadmont

Mănăstirea a fost fondată în 1074. După incendiul din 1864 a fost refăcută de Wilhelm Bucher. S-a luat drept model Catedrala din Regensburg, Germania. Este un edificiu în stil neogotic. Portalul este romanic şi datează din secolul 12. Acolo sunt şi lucrări de artă:

Crucifixul Gotic din 1518 al lui Andreas Lackner, tapiserii din secolul 18 de Benno Haan şi o pictură, Maria Immaculata de Martino Altomonte.

monasteryadmont

Intrând la mănăstire puteţi avea acces şi la două muzee: Kunsthistorische Museum, unde există o colecţie de artă renascentistă şi barocă şi Naturhistorische Museum unde sunt colecţii de amfibieni, reptile, insecte, scoici şi peşti.

 

 

 

 

 

 

 

mai mult
AustriaDestinatii ⇣

Lucruri interesante despre Viena

belvederepalace

Primele aşezări datează dinainte de Epoca Pietrei (anul 5000 î.Hr.).
În anul 1030, denumirea de Viena este menţionată pentru prima dată.
În 1156, Viena devine reşedinţa dinastiei Babenberg, dezvoltându-se drept centru comercial.
A fost oraş imperial al Habsburgilor.
Viena a fost sub asediul turcilor timp de 3 luni în 1683, dar cu ajutorul armatei poloneze a fost eliberată în septembrie 1683.
În 1848 are loc Revoluţia: cancelarul Metternich a fost înlăturat de la putere, instalându-se monarhia conservatoare sub conducerea lui Franz Josef I.
În 1918, după terminarea Primului Război Mondial, a apărut pe hartă mica Republică Austria.
În februarie 1934 a avut loc un Război Civil. Cele două mari partide de atunci, social-democrații și conservatorii aveau propria armată paramilitară. Schutzbundul social-democrat a fost declarat ilegal, dar acea armată a continuat să opereze, izbucnind astfel Războiul Civil Austriac. În februarie 1934, mai mulți membri din Schutzbund au fost executați, Partidul Social-Democrat a fost scos în afara legii, membrii acelui partid au fost închiși sau au emigrat.
În martie 1938, Hitler a intrat în acest oraş şi l-a declarat parte a celui de-al Treilea Reich. Viena a fost puternic bombardată în cel de-al Doilea Război Mondial, multe dintre simbolurile ei fiind distruse.
În 1945, când s-a terminat al Doilea Război Mondial, Viena a fost împărţită în 4 zone ocupate de 4 puteri aliate (Marea Britanie, Franţa, URSS şi America). Peste 10 ani, Austria şi-a recăpătat suveranitatea prin semnarea Tratatului de Stat din mai 1955.

belvederepalacePalatul Belvedere

vienna-opera-house-0Opera din Viena

Obiective turistice:
Palatul Schonbrunn – este fosta reşedinţă a Habsburgilor; în trecut, acolo era o pădure, aceasta fiind distrusă în timpul asediului turcilor din 1683. Arhitectul palatului este Johann Fischer von Erlach. Împărăteasa Maria Tereza a vrut ca interiorul să fie în stil rococo. Câteva saloane din palat: Marea Galerie (folosită încă pentru recepţii şi banchete oficiale) ; Sala Oglinzilor ; Sala lui Napoleon (unde acesta a locuit când a ocupat Viena) ; Salonul albastru chinezesc (tapetul albastru este din hârtie de orez); Salonul  Împărătesei Elisabeta.

Palacio-Schonbrunn
Hundertwasserhaus– această clădire a fost terminată în martie 1986. Are turnuri ca ale unei moschei, acoperiş verde şi o faţadă multicoloră, fiind unul dintre cele mai vizitate locuri. A fost proiectată de artistul austriac Friedensreich Hundertwasser. Ferestrele sunt neregulate. Faţada are nuanţe de albastru, galben, roşu şi alb. Pe acoperiş sunt arbori.

Hundertwasserhaus-viena
Muzeul Westlicht al Aparatelor Foto şi al Fotografiei (adresă: Westbahnstrasse 40) aproape 40.000 de obiecte aparţinând unei multitudini de tehnici fotografice, de la fotografia istorică şi clasică până la arta fotografică modernă.
Muzeul Globurilor (Globenmuseum)
Adresă: Palatul Mollard, Herrengasse 9
Într-un palat frumos restaurat, nu departe de Palatul Hofburg , se află singurul Muzeu al Globurilor din lume. În palatul Mollard pot fi admirate 240 de globuri terestre şi celeste, globuri ale lunii şi ale planetei Marte. Veţi afla cum s-au modificat cunoştinţele cartografice şi cosmografice de-a lungul timpului şi cum acestea au influenţat viziunea asupra lumii. În „Cabinetul colecţionarelor şi colecţionarilor” sunt prezentate obiecte împrumutate din colecţii vieneze private, cum ar fi cel mai vechi glob aflat în Austria, Globul Pământesc de Gemma Frisius (de pe la 1536).

globenmuseum-viena
Muzeul Fiaker (adresă: Veronikagasse 12) este un muzeu interesant pe care nu trebuie să-l rataţi. Trăsurile denumite fiaker sunt şi în prezent des folosite de turişti. În trecut, acestea erau taxiurile oraşului. La muzeu, fotografiile şi machetele ilustrează istoria trăsurilor.

Gastronomia austriacă
Austriecilor le plac mult supele. Pe locul întâi se află Leberknodelsuppe, supa de vită cu perişoare mici de ficat.
Supele sunt servite cu garnituri, de exemplu cu frittaten, clătite asezonate cu zarzavaturi tăiate mărunt .
Şniţelul vienez este un alt fel de mâncare celebru. Contele Radetzky care a luptat pentru Imperiul Austriac în secolul 19 a adus, se pare, această specialitate de la Milano. Carnea de porc sau viţel se acoperă cu pesmet şi se prăjeşte până devine aurie. Salata de cartofi este garnitura pentru şniţel.
Ardeii umpluţi (Geffulte Paprika) sunt şi ei apeciaţi. Sunt umpluţi cu amestec de carne tocată şi orez, fiind serviţi cu sos de roşii şi cartofi.
Friptura de porc este însoţită de găluşte, salată şi sos.
Cârnăciorii subţiri (Frankfurters) au fost aduşi la Viena în 1798 de măcelarul Johann Georg Lahner.
Le-a pus această denumire după oraşul Frankfurt din care provin. Sunt serviţi cu muştar şi chiflă (Semmel).
Salata din Austria este compusă din cartofi, salată verde, morcovi şi roşii.
Desert: Gugelhupf- este o prăjitură cu alune, cacao sau îngheţată de ciocolată, denumirea ei provenind de la formă, căci este coaptă într-o formă plată circulară. Se serveşte mai ales la micul dejun, dar şi în timpul zilei.
Palatschinken- clătita austriacă este mai groasă decât cea franţuzească, fiind cu gem, îngheţată, ciocolată sau brânză de vaci.
Mohr im Hemd- prăjitură din ciocolată cu nuci care se serveşte caldă cu ciocolată lichidă şi frişcă.
Băuturi: Vinurile dulci austriece sunt printer cele mai bune de pe glob. Dintre ele amintim Gruner Veltliner şi Weissburgunder.
Vinuri roşii: Zweigelt, Blaufrankisch şi Blauer Portugieser.
Vinul spumant austriac se numeşte Sekt.
Almdudler este o limonadă pe bază de plante.
Sucul de mere şi de struguri în amestec cu apa minerală este şi el celebru.
Restaurante :
Zum Schwarzen Kameel –adresă: Bognergasse 5
Telefon : 01 533 8125
Sunt specialităţi vieneze pe care le puteţi servi într-un decor Art Nouveau.
Do & Co im Haas Haus
Adresă: Stephansplatz 12
Telefon: 01 535 3969
Este un restaurant elegant. Oferă mâncăruri din bucătăria vieneză clasică, dar şi mâncare Thai sau sushi. Are vedere spre Stephansdom, Catedrala Sfântul Ştefan din Viena.

vienna1-1348809327_480x0

vienna12-1355478378_500x0

vienna13-1355478378_500x0
Adrese utile:
Oficiul de Turism din Viena
Albertinaplatz/ Maysedergasse
Deschis în fiecare zi între 9 şi 19
Poliţia: 133
Ambasada României în Austria
Adresă: Theresianumgasse 25, 1040 Viena, aproape de Palatul Belvedere şi Gara Centrală (Hauptbahnhof)
Numere de telefon pentru informaţii consulare: 0043-1-503.24.65, 0043-1-505.23.81 şi 0043-1-230.95.10.

mai mult
Austria

City Break in Viena – ce sa faceti si cum

hofburg-2

Daca ati ales Viena pentru un city break, atunci stim deja doua lucruri:
1) ati ales destinatia potrivita, caci Viena e spectaculoasa;
2) aveti putin timp la dispozitie, motiv pentru care in acest articol va vom ajuta sa va organizati cat mai bine si sa va aratam cum am proceda noi.

In primul rand, trebuie sa stiti urmatoarele:
– aeroportul international se afla in sud-estul Vienei, la circa 18 kilometri. De acolo, puteti lua trenul pana in gara Mitte (16 minute pentru pretul de 12 Euro per drum) sau puteti merge cu S-bahn train, care costa doar 4,4 Euro, dar a carui calatorie dureaza 25 de minute;
– cei mai multi turisti se orienteaza catre Innere Stadt, echivalentul centrului vechi, care este incercuit de Ringstrasse, in care gasiti cel mai mare bulevard vienez.
– noi va recomandam sa va luati un Viena Card de 48 de ore: costa 19 Euro si cu ajutorul lui puteti circula gratuit si de asemenea, puteti beneficia de de discount-uri semnificative la multe atractii turistice.

Unde sa merceti intr-un city break in Viena

Presupunand ca stati 2 zile, in ziua unu ar trebui sa:
1) incepeti ziua printr-o vizita la palatul Hofburg, fosta resedinta a monarhilor Imperiului Habsburgic si continuati cu o vizita la Muzeul Sisi (12 Euro), dedicat imparatesei Elizabeta si sotului ei, Franz Joseph I;
hofburg-2
2) continuati cu o vizita la Scoala Spaniola de Echitatie (14 Euro), mai ales daca vreti sa vedeti cei mai frumosi cai din lume(23 de Euro);
3) continuati cu muzeul Albertina (11,90 Euro), iar apoi savurati pranzul la hotelul Sacher, locul de nastere al tortului de ciocolata Sachertote (6,5 Euro);
muzeul albertina
4) daca ajungeti sambata, continuati ziua prin Naschmarkt, cea mai veche piata din Austria, cu o mare sectiune dedicata antichitatilor.
5) daca vreti sa va rasfatati cu ceva bun sau sa duceti celor de acasa ceva dulce, trageti o fuga pe Siebensterngasse, unde gasiti cele mai bune ciocolaterii din Viena;

Ziua 2

1) Vizitati Catedrala Sfantului Stefan de la Stephansplatz 3, dupa care gustati celebrul snitel vienez la Plachuttas Gasthaus. E un pic scump (20 de Euro de persoana), insa e una dintre emblemele culinare ale Vienei;
catedrala sfantului stefan
2) Continuati apoi cu o vizita la muzeul Leopold de pe Museumsplatz 1, iar apoi incheiati ziua cu o plimbare prin gradinile palatului Belvedere, eventual clatiti-va ochii prin muzeele din partea superioara si inferioara a palatului, in care gasiti opere ale pictorilor austrieci renascentisti.
Moser_Kolo_LeopoldMuseum_beiNacht
Iar daca nu aveti chef de arta, ci pur si simplu sa va distrati, mergeti in Parcul Prater. Veti gasi acolo toate tipurile de distractie posibila, garantat.
30940-wiener-prater-mit-riesenrad-19to1

mai mult
AustriaDestinatii ⇣Europa

Targul de Craciun din Viena

targul de craciun din viena  3

Austria are 5 mari targuri de Craciun si anume in Viena (Christkindlmarkt ), in Carinthia, in Innsbruck si 2 in Salzburg. Dintre ele, cel mai mare si, totodata,cel mai cunoscut, este targul de Craciun din Viena, mai bine zis targul Rathaus, cel din fata primariei. Este vizitat anual de peste 2,5 milioane de turisti, dat fiind faptul ca este deschis o perioada destul de indelungata, inca de pe data de 16 noiembrie si pana in ajunul Craciunului, mai precis pana la 9 seara pe data de 24. Sunt peste 150 de standuri cu produse specifice (dulciuri, bauturi, cadouri etc), iar tot centrul e iluminat (plus alte 150 de strazi), plus ca pomul de Craciun e printre cele mai mari din lume.

Totusi, targul Rathaus nu e singurul targ de Craciun din Viena. In apropiere, in Maria-Theresien-Platz, se afla satul de Craciun, care la randu-i, este o alegere populara, nu neaparat din cauza numarului mare de standuri (caci din punct de vedere al dimensiunilor, acesta este mai mic cu mai bine de jumatate), ci pentru faptul ca in apropiere sunt amenajate si locuri speciale pentru sporturile pe gheata, in special pentru patinaj si pentru cei care practica hockey-ul.
targul de craciun din viena 7

targul de craciun din viena 6

targul de craciun din viena  5

targul de craciun din viena  4

targul de craciun din viena  3

targul de craciun din viena 2

targul de craciun 1
Daca ajungeti in Viena intre Craciun si Anul Nou, atunci singura piata disponibila va fi cea din fata palatului Schonbrunn. Aceasta din urma este, cel putin in opinia mea, una dintre cele mai elegante. Spun asta deoarece, spre deosebire de celelalte doua recent amintite, in aceasta se gasesc exclusiv decoratiuni de Craciun hand made, obiecte ale mestesugarilor vienezi si multe altele. De asemenea, este un loc in care se organizeaza frecvent spectacole pentru copii, motiv pentru care, in cazul in care mergeti cu cei mici, s-ar putea sa fie entuziasmati de aceasta din urma.

mai mult
AustriaDestinatii ⇣Europa

Hallstatt – cel mai frumos sat din lume

hallstatt 2

E imposibil sa nu fi vazut poze cu Hallstatt. E un mic sat din Austria, despre care multi spun ca ar fi cel mai frumos sat din lume sau chiar cel mai frumos loc de pe pamant. E un loc atat de popular, incat cativa dezvoltatori imobiliari din China au platit cateva milioane de dolari pentru a recrea in detaliu micul sat si peisajele inconjuratoare. Dar nu despre isprava chinezilor e acest articol, ci despre satul original, care in ciuda faptului ca are o populatie de doar 1000 de locuitori stabili, este vizitat de peste un milion de turisti anual.

Pentru curiosi, Hallstatt este pozitionat in partea de sud a lacului Hallstattersee si este delimitat de muntele Salzberg. Cum casele ocupa deja tot spatiul disponibil, satul nu are posibilitati de extindere, un lucru benefic, de altfel, intrucat doar asa se pastreaza specificul locului.
hallstatt 7

hallstatt 6

hallstatt 5

hallstatt 4

hallstatt 3

hallstatt 2

hallstatt
Chiar daca, in principiu, nu sunt prea multe lucruri de facut, in afara de expeditii pe munte, plimbari si relaxare, satul are cateva obiective turistice interesante. Printre ele se afla si o capela de oase (care dateaza inca de la 1200), o salina subterana (Salzwelten) si o plimbare cu un funicular subteran, cat si cu unul de suprafata, care urca turistii pana in cele mai inalte varfuri ale satului.

Multa lume nu stie, dar Salzwelten este cea mai veche mina de sare din lume. Exista dovezi care arata extragerea sarii inca de acum 7000 de ani. Pretul unei vizite in salina este de 24 de Euro pentru adulti si de 12 Euro pentru copii, sume in care intra si plimbarea cu funicularul subteran.

Daca ajungeti acolo, trebuie neaparat sa mergeti pe timp de seara in punctul principal de observatie al satului. Multe dintre pozele care arata frumusetea acestui sat sunt facute de acolo, iar vizitand observatorul puteti sa vedeti pe viu niste peisaje sublime.

mai mult
AustriaDestinatii ⇣EuropaHoteluri

Aqua Dome Resort Thermal – o minunatie a Austriei!

no thumb

Austria ramane una din tarile alese de iubitorii sporturilor de iarna pentru a isi petrece vacanta. Aici veti putea gasi unele din cele mai bune partii de schii din Europa si acestea au nivele de dificultate in functie de experienta fiecaruia. Iar daca mergeti la schi aveti nevoie si de cazare pentru a va retrage la sfarsitul zilei si a va relaxa pentru ca a doua zi sa o luati de la capat. Asa ca astazi va vom oferi una din cele mai frumoase alternative de cazare: Aqua Dome Resort Thermal din regiunea Tirol a Austriei. Este un hotel parca desprins din basme, cu arhitectura inedita si construit intr-o vale inconjurat de munti.

mai mult
AustriaDestinatii ⇣EuropaLa ShoppingUnde si cand sa mergi ⇣

Incepe sezonul de reduceri la Parndorf – Austria! Profitati de pachetele turistice !

no thumb

Acum ca a trecut anul 2013 si am intrat in altul nou, incep sa apara si ofertele pentru inceput de sezon. Si cele mai asteptate oferte sunt cele cu reduceri la imbracamintea sezonului de iarna. Foarte multi dintre noi asteapta aceasta perioada pentru a isi achizitiona haine de la brandurile internationale la preturi imbatabile. Si daca am adus vorba de acest fapt, cel mai important targ cu reduceri incredibile din aproprierea tarii noastre se afla Parndorf, Austria. La Parndorf veti gasi haine de o calitate superioara la preturi incredibil de mici. Perioada reducerilor de iarna  incepe in a doua jumatate a lunii februarie.

mai mult
AustriaDestinatii ⇣EuropaOferte Speciale

Hai sa petrecem de Revelion in… AUSTRIA !

no thumb

Austria este tara care va ofera in perioada iernii cele mai frumoase peisaje. Unele din cele mai bune partii de ski din Europa aici le veti gasi. Iar anul nou sau sarbatorile de iarna cum pot fi petrecute mai frumos decat intr-un loc cu foarte multa zapada, munti falnici si povesti culese de la cei din jur. Acea magie pe care o traiti doar o data pe an trebuie sa fie mai bogata de la an la an. Asa ca avem pentru voi o oferta de Revelion la Innsbruck, Austria!

mai mult
1 2
Page 1 of 2