close

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar cultural si artistic al Regatului Unit, si unul din cele mai importante orase ale lumii.

Londra este orasul care face Anglia sa vibreze, iar cei care o viziteaza vor simti imediat vibratiile acestui oras contemporan.

Odata ajunsi in acest mirific oras nu va veti mai gandi la viata voastra cotidiana, va veti lasa purtati de val si veti afla ce inseamna fericirea. Aici puteti fi voi asa cum va doriti fara sa va ganditi ce spun cei din jur; este o combinatie de stiluri, personalitati si nationalitati.

Va recomandam sa mergeti sa vizitati Londra in lunile de vara pentru ca nu veti reusi sa simtiti atat de mult schimbarea climatului. Sa nu uitam ca aici vremea este capricioasa si ploua destul de des. Ne placem sa spunem ca aici ploaia este mai melodiosa si poetica. Plimbarile pe strazile londoneze sub umbrela completeaza tabloul unei escapade din rutina.

Va place sa faceti cumparaturi? Atunci aici este locul ideal unde puteti merge! Trebuie sa ajungeti pe strada Oxford daca vreti sa cumparati fara sa va mai opriti. Aici e mereu aglomerat, dar veti gasi firme internationale si la preturi mult mai accesibile in comparatie cu Romania. Daca va ganditi sa va achizitionati haine ieftine si trasnite nu trebuie sa ratati piata Camden Town.

Daca vreti sa vizitati un muzeu in Londra trebuie sa va ganditi ce tip de arta va pasioneaza. De exemplu pentru iubitorii de contemporan recomandam Tate Modern, iar pentru cei care sunt interesati de pictorii clasici ii indemnam sa viziteze Galeria Nationala.

Speram sa aveti norocul sa urmariti momentul in care se schimba garda in fata Palatului Buckingham. Veti ramane surprinsi avand in vedere ca este cel mai faimos si inedit eveniment din Londra.

Obiectivele turistice, precum Turnul Londrei, Tower Bridge, Palatul Buckingham, Roata Mileniului, Casa Parlamentului, Big Ben sau Catedrala Westminster, sunt unele dintre cele mai spectaculoase pe care nu trebuie sa ratezi sa le vezi.

Si sa nu vorbim numai de locurile culturale si cu insemnatate istorica. Ca orice oras care se respecta si distractia este nelipsita! Aveti  sute de parcuri, restaurante, cluburi care va  stau la dispozitie pentru a trai ca un veritabil londonez!

Si am putea continua la nesfarsit cu toate locurile pe care le puteti vizita si lucrurile pe care le puteti face! Asa ca va lasam in compania unor imagini care, speram noi, va vor introduce in inima Londrei:

excursie_londra

londra

muzeu_londra

turnul_din_londra

palatul_buckingham

londra4

londra3

London 80 gigapixels

stadion_londra

catedrala_st_paul

Tags : vacanta londra