close

Sardinia este o destinatie rafinata, unde poti avea parte de o vacanta idilica pe unele dintre cele mai frumose plaje din lume, de zile de explorare a vestigiilor istorice, a culturii si a peisajelor minunate de pe insula, dar si de distractie si entertainment. Desi e totusi o insula mica, este totusi plina de surprize gata sa te fascineze intr-o clipa.

Localizare:

Sardinia este o insula a Italiei si contine numeroase zone turistice extraordinare incluzand Costa Smeralda, Costa Paradiso si Gennargentu.

harta sardinia

Cum ajungeti:

Cea mai usoara cale de a ajunge in Sardinia este cu avionul. Sunt curse zilnice de pe aeroportul Otopeni. Daca vreti totusi sa admirati peisajele in drum spre aceasta insula, puteti alege sa mergeti cu masina. Insa trebuie sa luati un feribot care sa va duca pe insula, nu trebuie sa uitati ca ea se afla in Marea Meditarana.

sardinia1-53621

Atractiile zonei:

Pesterile Neptun: sunt cele mai populare pesteri de aici si sunt dedicate zeului marii Neptun. Ele sunt accesibile prin intermediul feribotului sau puteti urca o scara cu 600 de trepte care va va oferi o vedere impresionanta asupra marii.

Defileul Su Gorroppu este cel mai adanc canion din insula, dar si unul dintre cele mai adanci din Europa, situat in regiunea Ogliastra, in partea de sud-est a Sardiniei. Aici va puteti bucura de cea cea mai salbatica zona a insulei unde natura este la ea acasa.

Sardinia_Gola_Gorroppu

Picturile murale de la Orgosolo si Muzeul Mamoiada
Mamoiada si Orgosolo sunt doua locuri traditionale din Sardinia, situate in centrul insulei, regiunea numita Barbagia, in provincia Nuoro. Orgosolo este bine-cunoscut pentru picturile sale minunate de pe cladirile din acea zona, in timp ce Mamoiada este cunoascuta pentru mastile de carnaval traditionale.

sardinia2

sardinia3

Cand sa vizitati Sardinia:

Fiind o insula cu climat mediteranean, aici verile sunt fierbinti, iar iernile blande, puteti merge in orice perioada a anului. Daca aveti bugete reduce de vacanta, in perioada primaverii preturile la avion catre Sardinia sunt mult mai mici decat in restul anului.

Click Travel iti aduce o alta oferta pentru un sejur cu rasfat pentru voi si familia voastra:

wwww.click-travel.ro/Sejur Sardinia

sardinia1

Tags : sardinia