close
Hoteluri

Hotelul Baltazar, mandria orasului Budapesta

Budapesta este un oras fascinant in zori de zi, cand soarele rasare incet deasupra campiilor estice, scaldand Pesta in palide culori de pastel. Apoi se reflecta de pe geamurile cladirilor din Buda, care par ca niste oglinzi gigantice pe Dealul Cetatii.

Asa ca astazi va vom prezenta unul din cele maide seama hoteluri ale acestui superb oras. Hotelul Baltazar are interioare sport, cu decoruri retro care va va oferi o magie extraordinara pe parcusul sederii aici. Acesta si-a preluat numele de la vrajirotul Balthazar Blake si isi propune sa varjeasca fiecare turist in parte.

Este un refugiu  minunat in capitala Ungariei. Inca de la inceput reuseste sa va introduca intr-o alta lume. De jur imprejurul lui veti putea observa o strada pavata care face o trecere usoara catre interior. Inauntru veti oserva interioare care folosesc pavajele ca model de inspitarie. Asta pentru ca hotelul imita stilul de epoca clasic si si-a propus sa puna in valoare toate caracteristicile acestei tendinte aflata in voga si in zilele noastre.
Peretii interiori sunt din caramida expusa, decorati cu cupru metalic si suprafete de otel, oglinzi clasice si mobilier cu bun gust.

Veti avea ocazia sa beti un cockteil la bar, sau sa va delectati cu specialitatile culinare in cadrul restaurantului. Acesta se continua, pe timp de vara, cu o terasa stradala de unde puteti admira imprejurimile si sa vedeti trecatorii.
hotel-baltazar-budapesta (10)

budapesta-hotel-baltazar (2)

hotel-baltazar-budapesta (9)

hotel-baltazar-budapesta (8)

hotel-baltazar-budapesta (7)

hotel-baltazar-budapesta (5)

hotel-baltazar-budapesta (4)

hotel-baltazar-budapesta (3)

hotel-baltazar-budapesta (2)

hotel-baltazar-budapesta (1)

budapesta-hotel-baltazar (1)

Una din caracteristicile acestui minunat hotel sunt camerele tematice pentru cu decoruri diferite de la una la alta. Fiecare din ele au piese de mobilier vechi si piese de decor retro. Acestea au lumini calde care pun in valorea atmosfera hotelului. Exista si camere de la balconul carora puteti admira imprejurimile orasului. Acestea sunt diferite de celelalte. Sunt mult mai elegante si emana opulenta.
Per total  Hotelul Baltazar are camere decorate sport si este unul din cele mai cautate de turistii care vin in vacanta. De altfel in perioada sarbatorilor de iarna se fac rezervari cu cel putin 3 luni inainte. Are un farmec aparte si evenimente organizate care reusesc sa ofere petreceri de neuitat. O noapte de cazare aici ese de aproximativ 100 de dolari. Desi nu este unul din cele mai ieftine hoteluri din Budapesta, va recomandam sa petreceti cel putin o noapte in incinta lui. Va garantam ca nu veti regreta.

Travelica va oferta cele mai bune solutii de vacanta pentru voi si persoanelor apropriate voua !

Tags : hotel baltazar budapesta