close

A trecut ceva timp de cand nu v-am mai vorbit si despre hotelurile de lux din lumea asta. Pentru astazi am ales Hotelul London Edition din Londra. Acest hotel este rezultatul unui parteneriat intre marile branduri hoteliere Ian Schrafer si Marriott International. Acesta est situat in inima Londrei si abunda in lux si decoruri contemporane.

In acelasi timp designerii au reusit sa pastreze din deorurile clasice englezesti, dar sa le ofere o abordare contemporana.

Este poate cel mai bun exemplu din Europa pentru opulenta si extravaganta. Noul hotel de lux eu o fuziune si o reinterpretare a farmecului lumii vechi cu modernismul electrizant. Inainte sa fie redecorat acesta era un hotel sport. Acum si-a mai pastrat destul de putin din vechiul design, cel actual avand un aspect elegant si atemporal. In momentul in care orice turist patrunde in interior poate spune ca s-a intors in timp si va trai pe perioada sederii putin din farmecul Angliei de alta data. Instalatiile luminoase fascineaza imediat. Sunt superbe si sunt inspirate din cele pe care le-am vazut in fotografii, iar unii din noi in realitate, in Gara Centrala din New York.  acestea sunt constituite din candelabre luxuriante si stralucitoare in intregime.

Zonele de restaurant reusesc sa fure privirile instant. Toate interioarele sunt imbracate in marmura si tonuri calde de lemn, care variaza de la stejar inchis sau deschis la finisaje din nuc.
Hotelul beneficiaza si de o camera privata unde exista un semineu si o masuta cu scaune asezate in fata acestuia. Putem spune ca aceasta incapere aduce aminte de cluburile exclusiviste englezeste de alta data.

hotel-london-edition-londra (12)

hotel-london-edition-londra (11)

hotel-london-edition-londra (10)

hotel-london-edition-londra (9)

hotel-london-edition-londra (8)

hotel-london-edition-londra (7)

hotel-london-edition-londra (6)

hotel-london-edition-londra (5)

hotel-london-edition-londra (2)

hotel-london-edition-londra (14)

hotel-london-edition-londra (13)

hotel-london-edition-londra (15)

Dormitoarele sunt decorate cu incrustatii de aur pe pereti si tablourile celebre din acea perioada, tocmai pentru a completa incursiunea in timp a turistilor cazati aici. O caracteristica inedita a camerelor de oaspeti este ca fiecare din ele ofera o vedere panoramica asupra orasului. Se creaza acea paralela dintre interiorul clasic si exteriorul modern.

Toate aceste decoruri se completeaza cu serviciile exceptionale oferite si personal foarte bine pregatit, mereu la dispozitia turistilor. Trebuie sa mentionam ca preturile nu sunt din cele mai mici, ele fiind pe masura elegantei si luxului intregului hotel.

Daca vreti sa traiti pentru o clipa atmosfera englezeasca a anilor de glorie va invitam sa profitati de oferta noastra:

www.clicktravel.ro/city break londra

Tags : london edition hotel