close
Italia

Hoteluri bune in Roma

Observati, va rog, ca in titlu se afla doar hoteluri bune in Roma, dar care nu sunt neaparat ieftine. Daca vreti sa o puneti de un city break in capitala Italiei, apelati la click-travel.ro si vedeti care dintre urmatoarele hoteluri se potrivesc cel mai bine pentru gusturile voastre:

1) Hotel de Russie – frecventat majoritar de celebritati si de catre oameni de afaceri, este in apropierea Via Condotti, unul dintre cele mai importante centre de shopping din Roma.
hotel-de-russie-rome-2

2) Hotel Hassler – cu vedere spre Bazilica Sfantului Petru, gazduieste si restaurantul Imago, cu 2 stelute Michelin, plus ca hotelul e frecventat de oameni ca Victoria Beckham, Mark Cuban sau Bill Gates.
hotel-hassler-roma

3) Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts – probabil hotelul cel mai spectaculos din intreaga Roma, chiar daca e localizat la circa 3 kilometri de centru. Are un centru spa si gazduieste cea mai mare piscina din oras, dar si un restaurant cu 3 stele Michelin, lucru care spune totul despre genul de servicii la care va puteti astepta aici.
rome-cavalieri

4) Westin Excelsior – localizat in Via Veneto, hotelul e gazduit de o cladire veche de un secol. Are nu mai putin de 280 de camere duble, 35 de suite, 10 apartamente matrimoniale si un apartament prezidential, plus ca e decorat cu multiple obiecte de arta clasice italienesti. De asemenea, in hotel gasiti si un restaurant cu 2 stele Michelin condus de cunoscutul bucatar (printre pasionatii de gastronomie) James Foglieni’s Doney.
westin-excelsior-rome

5) St. Regis Grand Hotel – probabil unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Roma, el a fost restaurat recent (pentru suma de 35 de milioane de dolari). E un hotel in care opulenta este la ea acasa, caci in cadrul hotelului veti putea gasi candelabre imense alcatuite din sticla Murano suflata manual, bai de marmura si obiecte de arta.
st-regis-grand-hotel-rome