close
Italia

Imagini cu Carnavalul de la Venetia – 2016

Astazi revenim la un subiect drag mie, anume Carnavalul de la Venetia, care dupa cum stiti, a inceput pe data de 23 ianuarie si care va continua pana pe 9 februarie. Astazi va aratam cateva imagini cu Carnavalul de la Venetia, doar ca de editia de anul acesta, nu ca sa vedeti ce ati pierdut, ci mai degraba ca sa stiti ce va asteapta anul viitor.

Ce trebuie sa stiti despre acest eveniment e faptul ca majoritatea evenimentelor se desfasoara in piata Sfantului Marcu. Ce multa lume nu stie e ca unul dintre motivele organizarii festivalului, cel putin in faza incipienta, are la baza egalitatea dintre oameni, oportunitatea de a nu exista diferente intre bogati si saraci. Practic, mastile ascund sexul, rasa, clasa sociala si altele asemenea.
imagini cu festivalul de la venetia 17

imagini cu festivalul de la venetia

imagini cu festivalul de la venetia 2

imagini cu festivalul de la venetia 4

imagini cu festivalul de la venetia 5

imagini cu festivalul de la venetia 6

imagini cu festivalul de la venetia 7

imagini cu festivalul de la venetia 8

imagini cu festivalul de la venetia 9

imagini cu festivalul de la venetia 10

imagini cu festivalul de la venetia 11

imagini cu festivalul de la venetia 12

imagini cu festivalul de la venetia 13

imagini cu festivalul de la venetia 14

imagini cu festivalul de la venetia 15

imagini cu festivalul de la venetia 16
Chiar daca pare un festival care dateaza de secole, putina lume stie ca el nu a fost organizat vreo 200 ani, prima editie recenta fiind organizata in 1979, iar de atunci in fiecare an.

O alta regula a celor care participa la Carnaval e faptul ca indiferent de ce costum aleg participantii, el trebuie sa aiba legatura cu istoria Venetiei.

Nu e problema daca nu aveti masca si vreti sa va integrati in peisaj, intrucat se gasesc la tot pasul oameni care sa va picteze pe fata (contra cost, ce-i drept). Anual, cele mai bune costume primesc premii, precum si admiratia turistilor, care se ingramadesc cu sutele sa faca poze.

Anual, acest eveniment atrage zeci de mii de turisti, deci va avertizam ca e destul de zgomotos si foarte-foarte aglomerat. Totusi, e un eveniment unic in lume intr-un loc asisderea, motiv pentru care va recomandam calduros sa ajungeti acolo macar o data in viata.