close
Marea Caraibilor

Insula Sfantului Bartolomeu – o destinatie de lux

Insula Sfantului Bartolomeu este o destinatie francofona de lux foarte populara in randul turistilor pentru care banii nu sunt o problema. Pentru astazi v-am pregatit un set de poze care sa va ajute sa va faceti o idee despre calitatea vietii de acolo, cat si despre lucrurile de vazut sau de facut.
insula sfantului bartolomeu 1
Majoritatea resorturilor sunt de lux, iar portul de yacht-uri gazduieste aproape in permanenta cele mai noi yacht-uri din industrie, unele dintre ele in valoare de zeci de milioane de dolari.

Pentru ca este un loc exclusivist, chiar si in plin sezon, plajele sale cu nisip alb (cele mai cunoscute fiind Saline Beach sau Colombier Beach) nu sunt deloc aglomerate, ba chiar din contra, ofera o atmosfera linistita si isi pastreaza peisajul spectaculos.
insula sfantului bartolomeu 2

Pentru cei care vor o excursie pe Marea Caraibilor, exista si posibilitatea de a inchiria yacht-uri, din nou, in functie de buget, cu mentiunea ca se poate ajunge pana la yacht-uri de ordinul milioanelor de dolari, serviciile incluzand si echipaj pentru yacht.
insula sfantului bartolomeu 3

Unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri este Eden Rock Hotel. Terasa principala este amenajata deasupra marii, astel ca valurile se izbesc la doar cativa centimetri mai jos.
insula sfantului bartolomeu 4
Multe dintre resorturile de lux de pe insula Sfantului Bartolomeu ofera si posibilitatea de a angaja staff privat, care nu e la dispozitia clientilor doar pe teritoriul resortului, ci si pe perioada excursiilor pe mare sau oriunde mai sunt chemati.

Bineinteles, exista si variante low cost sau cel putin mai accesibile, pentru cei care vin aici sa se bucure de peisaj si care pur si simplu vor intimitate totala. Sunt o multime de vile si apartamente in vile care pot fi inchiriate, iar conditiile sunt ca cele de mai jos:
insula sfantului bartolomeu 6

In plus, nu totul se rezuma la yacht-uri, restaurante si plaje. Pe insula exista si o bogata viata de noapte, in care toti cei care vin aici au sansa sa cunoasca oameni noi, precum si multe celebritati.
insula sfantului bartolomeu 9

insula sfantului bartolomeu 8

insula sfantului bartolomeu 7
Tags : Caraibeinsula sfantului bartolomeu