close
Filipine

Lucruri de vazut si de facut in Filipine

Stiu ca multi dintre voi aveti pe lista de calatorii si anumite destinatii din Asia. Astazi va propun cateva lururi pe care le-ati putea vedea, respectiv face in Filipine, cu speranta ca o sa va ajute sa luati mai repede o decizie cu privire la urmatoarele destinatii de vacanta:

1) Lacul Kayangan o sa va lase cu gura cascata. Ape adanci de 20-30 de metri dar cu o transparenta ca de cristal. Practic, puteti vedea fundul apei ca si cum ar fi la o jumatate de metru adancime.
Kayangan lacul

2) Vulcanul Mayon este cel mai activ vulcan din aceasta tara si ofera un peisaj unic in lume. Are o forma aproape perfect simetrica si este spectaculos atunci cand este activ, dar si in timpul orei albastre, cand parca asteapta soarele sa i se cufunde in crater.
vulcanul mayon

3) Stiati ca nu doar China are terase de orez vechi de mii de ani? Si Filipine se mandreste cu asa ceva, iar unul dintre exemple este satul Batad, care nu are nicio cale de acces obisnuita, insa care ofera astfel de privelisti:
terase orez

4) Daca nu va pasioneaza aventura, dar vreti totusi sa aveti parte de lucruri spectaculoase, orientati-va spre Boracay, in special spre plajele White si Yapak, in care veti gasi mereu ce sa faceti: de la excursii pe ocean si pana la pescuit cu sulita si multe altele.
boracay filipine

5) Daca ajungeti in orasul Oslob de pe insula Cebu, atunci trebuie sa vedeti spectacolul oferit de cascada Tumalog. E o cascada destul de inalta aflata in mijlocul unei paduri, iar aer mai curat decat acolo nu veti respira niciunde altundeva pe Pamant.
cascada tumalog

6) In marea Sulu, de-a lungul atolului Tubbataha se afla un sanctuar de pasari, precum si o scoala excelenta de scufundari, care permite amatorilor de senzatii tari sa ajunga pana la 30 de metri sub apa si sa vada vietuitoarele marii/oceanului in habitatul lor natural.
Tubbataha

7) El Nido este de asemenea un orasel dragut, cu o atmosfera relaxata, pe insula Palawan. Ofera cateva plaje peste masura de spectaculoase.
el nido

8) Iar daca tot sunteti in Filipine, ar fi si pacat sa nu va rezervati macar o zi pentru capitala statului, Manilla. E un loc fantastic pentru amatorii vietei de noapte, plus ca are si cateva obiective turistice interesante, despre care vom vorbi intr-un articol viitor.
manilla