close

Muntenegru poate fi observat undeva in albastrul Marii Adriatice si in inima Muntilor Balcani. Aceasta frumusete cu natura bogata este mereu descrisa la superlativ de fiecare turist ce a reusit sa ii treaca granitele. Situat intr-o zona mica, veti gasi o mare cu plaje frumoase, rauri cu canioane unice, lacuri clare si munti uriasi. O astfel de frumusete reuseste sa taie respiratie oricui ajuns aici si sa il faca sa se indragosteasca iremediabil de spectaculozitatea lui.

Golful-Kotor

Localizare:

Muntenegru este un stat localizat in Europa de sud-est. Are iesire la Marea Adriatica la sud-vest si se invecineaza cu Croatia la vest, cu Bosnia si Hertegovina la nord-vest, cu Serbia si Kosovo la nord-est si Albania la sud-est.

harta_muntenegru

Cum ajungeti:

Daca doriti sa plecati in excursie la Muntenegru puteti merge cu avionul, cu masina personala, cu autocarul sau daca plecati in croaziera poate veti face popasuri aici. Cea mai ieftina varianta este sa va achizitionati un pachet turistic cu transport cu autocarul. Pentru aceasta destinatie veti gasi intotdeauna oferte foarte atractive:

www.click-travel.ro/ Oferte Muntenegru

Kotor2

Atractiile zonei:

Manastirea Ostrog este un miracol construit de natura in colaborare cu omul. Este sculptata aproape in intregime intr-o stanca pozitionata vertical. Un obiectiv vizitat de mii de pelerini din intreaga lume care mai este supranumit  si perla spiritualitatii. Este una dintre cele trei cele mai vizitate destinatii crestine de pe planeta, ea pastradrand moastele Sf. Vasile si se spune ca este un loc in care minumile se infaptuiesc.

manastirea_ostrog_muntenegru

Parcul National Durmitor atrage numerosi turisti datorita frumusetii sale naturale uimitoare. Este situat pe partea de nord a Muntenegrului si reprezintă natura neatinsa, cu multe atracti si posibilitati pentru a practica un turism activ. Drumetii, ciclism, alpinism, înot, schi, bungee jumping, rafting unt doar o parte din activitatile de care va puteti bucura in Durmitor. Mancarea si specialitatile locale sunt, de asemenea, o parte a ofertei, de care va veti putea bucura seara.

muntenegru1

Perast este una dintre cele mai frumoase locuri mici in Boka Bay, la cativa kilometri de Kotor. Perast este un oras vechi minunat cu o arhitectura pe masura. Va veti bucura de multe biserici vechi, dar una dintre cea mai mare atractie este sigur: Our Lady of Rock (Gospa od Škrpjela), mica insula din Golful Boka, cu biserica uimitoare si muzeu. La fiecare cateva minute, exista barci care nu costa mult si va vor duce in acest loc de neuitat.

Perast_muntenegru

Lacul Skadar este situat in Valea Zeta-Skadar, care aparține partial de municipalitatea orasului Bar si partial de municipalitatea orasului Podgorica. Are o dimensiunede 391km patrati si se extinde catre Peninsula Balcanica.  Cuvintele sunt de prisos pentru a incerca sa descriem frumusetea acestui loc.

muntenegru2

Sveti Stefan – una dintre cele mai renumite si prestigioase locuri din Muntenegru. Este situat la numai 15 minute cu masina de la Budva.  Este locul in care mari celebritati de talie internationala ca Sophia Loren, Sylvester Stallone sau Regina Elisabeta a II  au ales sa isi petreaca vacantele. Cu siguranta si pentru voi va deveni destinatia preferata din momentul in care veti ajunge aici. Plajele si serviciile sunt la cel mai inalt nivel, iar localnicii va vor ajuta sa va simtiti exceptional.

Sveti-Stefan-Montenegro

Cand sa vizitati Muntenegru:

Muntenegru se bucura de o clima mediteraneana cu veri lungi si uscate şi ierni scurte şi blande.  Dar daca vreti sa mergeti doar pentru plaja aici trebuie sa mergeti doar in perioada estivala. In restul anului este o destinatie pentru drumetii si vizitarea obiectivelor culturale.

muntenegru3

Tags : muntenegru sophia loren