close

Muzeul BMW este un loc pentru pasionatii de masini si mai ales pentru cei care iubesc aceasta marca. Intreaga constructie se intinde pe o suprafata de 5000 m² si a fost infiintata in annul 1973. Muzeul a suferit o serie de modificari de-a lungul timpului, s-a extins si modernizat ajungand la forma din ziua de azi. Veti putea vedea cele mai vechi modele de masini si motociclete ale acestui brand insumand un numar de aproximativ 125 exponate. Muzeul organizeaza in fiecare luna evenimente si expozitii cat mai inedite si mai atractive pentru turisti si localnici.

muzeul-bmw-munchen (2)
muzeul-bmw-munchen (1)

Muzeul BMW se afla in imediata apropriere a celebrei companii ce produce una din cele mai celebre marci auto din lume: BMW. In momentul in care veti patrunde in interior veti avea ocazia sa observati evolutia tehnica a productiei de masini si de motociclete. In acelasi timp administratorii muzeului au amenajat cateva puncte in muzeu ce reusesc sa scoata in evidenta anumite momente semnificative din istoria companiei.

muzeul-bmw-munchen (3)
muzeul-bmw-munchen (1)

Daca sunteti pasionati de automobile si motociclete, cu siguranta aici veti simti ca este raiul pe pamant. Toate modelele produse de BMW inca de la inceputurile sale sunt expuse in muzeu. Astfel veti avea ocazia sa admirati un DIXI din 1928, un Isetta, un BMW 328 ( unul din modelele sport produse de companie). Fiecare masina are o placuta de prezentare cu anul fabricatiei, detaliile tehnice si insemnatatea sa in istoria auto.

muzeul-bmw-munchen (5)
muzeul-bmw-munchen (6)

In acelasi timp veti putea admira si cele mai noi modele produse de companie cum ar fi BMW 850. Eu unul m-am simtit in raiul masinilor si mi-am petrecut aproximativ 5 ore si parca as mai fi stat, dar se apropria ora de inchidere.

muzeul-bmw-munchen (4)

Daca mergeti sa vizitati Muzeul BMW trebuie sa stiti:

Adresa: Am Olympiapark 2, 80809 München

Orar de vizitare: Luni-Duminica: 07:30 am – 12:00 am

Orar de vizitare cu ghid: Luni – Duminica: 09:00 am – 06:00 pm

Tarife acces: 9 euro pentru adulti si 6 euro pentru copii pentru vizitarea intregului muzeu.

Tags : muzeul bmw munchen