close
AngliaDestinatii ⇣Europa

Ne plimbam prin Europa – Urmatoarea oprire: Bibury, Anglia

Asa cum va spunem mereu, ne place sa descoperim lumea si sa va aratam locurile care ne-au captat atentia. Incercam in fiecare zi sa va oferim noi destinatii de vacanta, locuri neaccesate de majoritatea turistilor. Stim ca va place sa fiti diferiti, sa adaugati in caietul de calatorii locatii inedite pe care prietenii vostri inca nu le-au vazut. Din aceasta categorie am extras satul Bibury din Anglia.

Este mic satuc construit in intregime din piatra asezat pe malul raului Coln, la aproximativ 6 mile de orasul Cirencester. Aici totul este din piatra: casele, hotelurile ( pentru ca da, au 2 hoteluri superbe), podurile si aleile.

Bibury-anglia-top-cele-mai-frumoase-sate-europa (4)

Bibury-anglia-top-cele-mai-frumoase-sate-europa (6)

Bibury-anglia-top-cele-mai-frumoase-sate-europa (2)

Este un satuc specific filmelor englezesti de alta data cu acel iz britanic unic in lume. Cu toate ca locuintele de aici si-au pastrat in intregime exteriorul din materialul in care sunt confectionate, sunt decorate la pervaze cu ghivece de flori colorate. Este felul lor cu care reusesc sa mai dea o pata de culoare si sa nu fie o atmosfera rece.

Pentru ca Anglia este o tara care stie sa isi atraga turistii si sa se mandreasca cu frumusetile ei, in acest satuc veti gasi si obiective turistice de vizitat. Astfel fosta moara de porumb este astazi Casa Poporului si Muzeul Agriculturii. Muzeul contine o serie de fotografii si documente care atesta stilul de viata al unei epoci de mult apuse.

Bibury-anglia-top-cele-mai-frumoase-sate-europa (7)

 Bibury-anglia-top-cele-mai-frumoase-sate-europa (5)

Cu toata ca aici vremea este capricioasa va sfatuim sa mergeti la pas prin Bibury si sa ii admirati imprejurimile naturale. Fiind construit pe malul lacului, exista zone in care veti gasi o masuta cu bancute din lemn pentru popas fix langa apa in mijlocul unei pajisti verzi.

Bibury-anglia-top-cele-mai-frumoase-sate-europa (3)

Bibury-anglia-top-cele-mai-frumoase-sate-europa (1)

Va recomandam sa mergeti aici daca va place sa descoperiti culturi noi si sa patrundeti cat mai adanc in traditiile lor. Bibury este un sat foarte traditional care respecta cu sfintenie tot ce le-au lasat stramosii ca mostenire. In acelasi timp este locul in care va veti relaxa in mijlocul naturii si va veti intoarce acasa cu o resursa inepuizabila de energie.

Click Travel exploreaza lumea cu/pentru voi!

Tags : bibury anglia