close

New York este cel mai populat si mai agitat oras al Statelor Unite ale Americii. Un oras vesnic treaz si agitat. Indiferent ca este zi sau noapte este in continua miscare si strazile sale freamata de oameni. Ne permitem sa spunem ca este orasul cu cea mai mare diversitate din lume: religii, nationalitati, tipologii si varste contrastante la fiecare pas.

Dar daca reusiti sa ajungeti macar in vizita la New York faceti un plan si stabiliti obiectivele turistice pe care vreti sa le vedeti. Aici nu va mai puteti permite luxul ca in alte orase europene, de exemplu, unde cu o harta in mana puteti merge la pas si sa explorati zona. O data sositi in minunatul New York trebuie sa vedeti:

1. Empire State Building

Empire-State-Building

Cladirea este localizata in Manhattan si una din cele mai cunoscute cladiri zgarie-nori din lume si are 102 etaje. La cel din urama este amenajat si un frumos Observator care iti ofera o imagine panoramica metropolei. Poate fi vizitata zilnic de la 10:00 la 24:00. Tineti cont ca este cea mai vizitata cladire, alaturi de Statuia Libertatii, si trebuie sa va supuneti cozilor ce se vor forma la intrare.

2. Statuia Libertatii

new_york3

Nu trebuie sa ratati muzeele ca: Muzeul Metropolitan de Arta sau Muzeul American al Istoriei Naturale. Dupa o vizita aici va puteti plimba prin Parcul Central. Va puteti delecta cu o inghetata buna si sa admirati imprejurimile in timp ce stati asezati pe iarba.

In continuare va invitam sa va delectati si sa visam impreuna la o zi in orasul care niciodata nu doarme:

new_york1

Manhattan Office Vacancy Rate Drops In Second Quarter

orasul_new_york

visul_american

state

parc_america

populatie_america

Row Boats in New York City's Central Park near the Bow Bridge.

parc_america1

Fiecare din noi la un moment dat si-a dorit sa traiasca “visul american”. Sa guste macar pentru o zi din viata celui mai agitat oras din lume. Unii din noi nu au renuntat nici azi la aceasta idee si fac tot posibilul sa o transforme in realitate. Tot ce mai putem sa va dorim este: distractie placuta la New York!

Tags : New York