close

Un nou trend printre tinerii (foarte bogati) pasionati de turism: ei au posibilitatea sa se casatoreasca cu jumatatile lor chiar pe helipad-ul (adica locul special amenajat din varful cladirii pe care aterizeaza avioanele) hotelului Burj Al Arab, despre care stiti cu siguranta ca e cel mai faimos hotel si mai luxos hotel din lume.
burj al arab 5

burj al arab 4

burj al arab 3

burj al arab 2

burj al arab
Da, vorbim de acelasi helipad care a gazduit celebrul joc de tenis dintre Roger Federer si Andre Agassi si acelasi helipad care a gazduit masina de Formula 1 a star-ului McLaren, David Coulthard. Practic, cuplurile se pot casatori in locul denumit (impropriu) “acoperisul lumii”, beneficiind astfel de tot luxul la care pot visa.

Fiecare nunta este planuita atent de catre organizatorul hotelului, care, pe langa functiile obisnuite, faciliteaza accesul acestora in locuri exclusiviste precum apartamentele prezidentiale ale hotelului, locuri la cursurile de fitness private in compania unor antrenori celebri, precum si accesul in salile de lucru ale unor bijutieri celebri. Mai mult, fiecare tort in parte este conceput de catre bucatarul-sef al hotelului, care are grija sa definitiveze aspectul tortului de nunta, dar si sa ii dea gustul pe care tinerii miri il doresc.

Pretul unei astfel de nunti incepe de la suma de $55,000 de dolari, insa creste semnificativ in functie de doleantele celor care aleg sa se casatoreasca pe Burj Al Arab, dar si de numarul invitatilor.

Tags : burj al arab