close
Diverse turism

O vizita prin locurile frumoase si captivante ale lumii !

In aceasta frumoasa zi de duminica va propun sa ne relaxam putin si sa incercam sa ne amintim de locurile frumoase ale lumii. Acele franturi de poveste care au reusit sa ne vrajeasca sufletul si mintea si sa ne faca sa ne intoarcem de fiecare data. Asa ca voi face o lista cu locurile care pe mine m-au captivat pe vecie:

1 . Marele Canyon , Arizona

Grand-Canyon-Arizona locurile frumoase
Este o minune a naturii si a forte apei, a felului cum aceasta a  reusit sa creeze picturi pe straturi in stanca. Cu siguranta este locul ce ofera cele mai frumoase imagini si privelisti din tot statul, sau cel putin eu consider asta. Ma bucur tare mult ca aici inca nu a ajuns puterea de constructie a omului si ca autoritatile locale ne permit sa ne bucuram de natura si de salbaticia ei. Aici puteti merge in excursii organizate calare pe cai si sa ascultati povestile ghizilor locali.

2 . Insula Hong Kong, Hong Kong

Hong-Kong-Island-Hong-Kong locurile frumoase

Daca mergeti pe oricare deal din apropriere puteti admira de la inaltime toate constructiile zgarie nori ce s-au ridicat parca cu viteza luminii de-a lungul anilor. De altfel acestea sunt principala atractie a orasului. Oriunde ati merge, pe orice strada v-ati afla, va veti simti foarte mici in comparatie cu cladirile impozante ce stau ca niste strajeri. Este ca si  cum ele pazesc orasul de acolo de sus si il protejeaza de toate rautatile lumii.

3 . Bagan , Myanmar

Bagan-Myanmar  locurile frumoase

Este un loc pur si simplu impanzit de temple budiste si verdeata. Si ca sa ma intelegeti cand spun ca este locul cu cele mai multe temple din lume, acesta fiind gazda pentru 2.200 de astfel de cladiri. Mii de turisti vin aici anual fie pentru a se ruga sau numai pentru a admira impresionanta colectie . Drumul de la un templu la este format din carari prin padure. Pentru mine a fost un moment prielnic de a ma reculege si a ma bucura de cantecele pasarilor. J

4 . Muntele Tianmen, China

Tianmen-Mountain-China locurile frumoase

In varful acestuia se afla un templu la care se ajunge destul de greu. De altfel tot aici se afla de altfel una din cele mai periculoase pasarele din lume. Indiferent de cat de speriati si de timorati veti fi la urcare, in momentul in care ati ajuns sus absolut totul vi se va parea nesemnificativ si veti uita. PRivelistile oferite sunt incredibile si marete.
Pentru cei care nu indragesc drumetiile montane, exista o telecabina pe care o puteti lua pana aproape de varf.

5 . Hotelul Marina Bay Sands, Singapore

Marina-Bay-Sands-Singapore locurile frumoase

Cu siguranta este unul din cele mai celebre hoteluri din lume. Mai ales ca aici se gaseste o piscina infinit construita parca deasupra orasului. Aceasta se intinde pe acoperisurile celor 3 corpuri din care este format hotelul. Forma aceasta este asemanatoare cu o barca, numai ca este la dimensiuni mult mai mari. Cei curajosi pot sta pe marginea piscinei si sa prveasca de sus Singaporele si sa se bucure de clipe de relaxare. 🙂

Daca voi ati fost fascinati de alte peisaje si aveti o lista a voastra cu locurile frumoase ale acestei lumi,  astept sa imi scrieti in rubrica de comentarii a articolului!

Tags : locurile frumoase ale lumii