close

Vom continua prin a promova orasele cheie al tarii noastre. Printre acestea se numara si Sibiu. Este un oras cu o importanta culturala deosebita. Sa nu uitam ca in anul 2007 a fost declarat Capitala Culturala Europeana. A fost acea perioada in care s-a dezvoltat enorm de mult si si-a pus in valoare toate frumusetile si bogatiile istorice. Este un oras cu un centru vechi deosebit de frumos si captivant.

In trecut a fost una din cetatile cele mai importante ala Transilvaniei alaturi de Cluj, Brasov, Bistrita, Medias, Sebes si Sighisoara. La fel ca celelalte din categoria sa si-a pastrat cladirile vechi aproape intacte. Bineinteles ca acestea au fost reconditionate si conservate de-a lungul trecerii timpului.

cazare-sibiu9

cazare-sibiu8

cazare-sibiu7

cazare-sibiu6

cazare-sibiu5

cazare-sibiu4

cazare-sibiu3

cazare-sibiu2

cazare-sibiu1

Printre obiectivele turistice importante ale Sibiului se numara: Podul Minciunilor, Turnul Sfatului, Muzeul Civilizatiei Traditionale ASTRA, Muzeul de Etnografie Universala Franz Binder, Parcul ASTRA, Catedrala Evanghelica, Biserica Ursulinelor, Turnul Gros, Piata Sfatului, Pasajul Scarilot, Zidurile de aparare ale Cetatii Vechi.

Este un oras pe care va indemnam sa il vizitati la pas. Sa va plimbati pe strazile intortocheate, pline de pasaje si poduri. Indiferent pe unde veti merge veti ajunge mereu un centru in Piata Sfatului. Aceasta este ca un fel de reper: toate drumurile pleaca si ajung aici.

O data ajunsi aici trebuie neaparat sa urcati in Turnul Sfatului. Desi sunt foarte multe scari pe care trebuie sa le strabateti pana sus credeti-ne ca se merita. Veti avea vederi superbe si puteti admira de sus Turnul Scarilor si Podul Minciunilor.

Daca v-am convins sa incercati macar o data experienta numita Sibiu va asteptam la noi sa alegem impreuna locul de cazare din ofertele pe care le avem pentru toate buzunarele:

www.click-travel.ro/ cazare sibiu

Tags : obiective turistice sibiu