close
Romania

Parcul “Moara de Vant” de langa Cluj

Daca ajungeti in Cluj, mai ales daca ajungeti in Cluj cu familia, una dintre destinatiile recomandate de noi este parcul de agrement “Moara de Vant”. Cel mai simplu este sa cereti indicatii spre Faget, spre Salicea, iar pe drumul spre Salicea sa intrebati in continure de “gradina cu animale”. Eventual, daca aveti un GPS, setati coordonatele pe 46.40.11,46 N si 23.33.20,40 E pentru a ajunge fara indicatii.
ponei

image_resizer.php

harta
Spre deosebire de gradinile zoologice obisnuite, aceasta se vrea a fi un loc in care animalele sa poata fi mangaiate. Nu sunt animale periculoase (majoritatea), astfel ca e locul perfect pentru familii cu copii, mai ales pentru familiile in care copiii prezinta anxietate si teama.

ponei 2
Tehnic vorbind, Moara de Vant nu este o gradina zoologica per se, ci mai degraba un parc de agrement care gazduieste peste 250 de animale din peste 40 de specii, printre care si vacute pitice, maimute, capriori si cerbi.

In plus, pe langa posibilitatea de a petrece timp cu animalele, in parc mai aveti posibilitatea sa stati pe un teren de minigolf, sa va plimbati cu trenuletul sau sa va jucati cu copiii in terenurile de joaca amenajate. In plus, daca aveti nevoie de cazare, se poate rezolva, caci parcul are propria-i pensiune aflata in continua dezvoltare.

Un lucru imbucurator pentru parinti e faptul ca in parc se vor organiza in curand tabere pentru copii, ceea e super pentru copiii care au nevoie sa-si dezvolte abilitatile sociale. In plus, pentru turisti, parcul e ideal pentru cateva ore de relaxare departe de agitatia marelui oras, mai ales ca regulile sunt foarte permisive, iar toti vizitatorii pot hrani chiar ei animalele (cu conditia ca mancarea sa fie cumparata din interiorul parcului si nu adusa de acasa, din motive de securitate pentru animale).