close

Pentru acele clipe minunate in care doriti sa mergeti in luna de miere in Caraibe, va recomandam cu cea mai mare incredere resortul Cap Juluca. Este un loc fantastic pentru a sarbatori iubirea, dar si de ce nu, sa va petreceti concediul. El fascineaza prin pozitionarea sa destul de ascunsa de aglomeratie si de permiterea turistilor de a intra in contact cu natura. Aici se poate ajunge doar cu barca sau cu avionul.

Cap Juluca este construit in aproprierea tarmului si ofera privelisti incredibile in larg. Este probabil cel mai complet resort, el detinand un magazin cu haine si suveniruri pe care sa le cumparati pentru cei dragi voua sau chiar si pentru voi.

Per total poate fi considerat o statiune in sine care este formata din: o casa principala, un centru social, 18 vile care ofera 95 de apartamente de lux si camere. Totul abunda de lux si eleganta special creat pentru a multumi fiecare tip de turist. Pentru romanticii care vin in luna de miere, angajatii pot organiza o cina festiva pentru doi pe malul marii cu decoruri speciale, dupa bunul plac al turistilor. De altfel si unul din restaurante este tot pe plaja, inconjurat de torte si felinare care sa copleteze atmosfera idilica pe timpul noptii.

Oaspetii vor avea ocazia sa se plimbe de-a lungul plajei intr-o caleasca superba sau daca le plac sporturile, vor putea juca golf pe terenul amenajat in apropriere.

Pentru ca cuvintele sunt de prisos pentru a va explica frumuseatea si starea de visare pe care o transmite acest resort-statiune va lasam cu imaginile rapitoare:

Cap-Juluca

Cap-Juluca-2

Cap-Juluca-3

Cap-Juluca-4

Cap-Juluca-5

Cap-Juluca-6

Cap-Juluca-7

Cap-Juluca-8

Cap-Juluca-9

Cap-Juluca-10

Cap-Juluca-11

Cap-Juluca-13

Cap-Juluca-14

Cap-Juluca-15

Cap-Juluca-16

Tags : luna de miere caraibe