close
Destinatii ⇣

Resorturi de lux in Brazilia

Mergeti in Brazilia, poate sa vedeti Olimpiada sau poate pur si simplu pentru ca vreti sa bifati un loc exotic, in care putini europeni isi pot permite sa ajunga? Pentru astazi v-am pregatit o serie de resorturi de lux, in care garantat veti avea o experienta unica si lipsita de griji:

1) Belmond Copacabana Palace – un hotel de lux cu o istorie de peste 100 de ani, fiind alegerea numarul unu a politicienilor si a starurilor de la Hollywood si nu numai. Preturile incep de la 290 de dolari pe noapte, dar cresc simtitor, mai ales pentru penthouse-urile cu suprafete de pana la 200 de metri patrati.
belmond-copacabana-palace

2) Fasano, in Rio de Janeiro – un resort situat chiar in centrul vestitei plaje Ipanema. E un loc relativ intimic, cu dormitoare mari si cu paturi invelite de asternuturi de bumbac italian. Punctul forte e piscina infinity de pe acoperisul hotelului, din care se vad atat muntii, cat si intreaga Ipanema Beach.
fasano-rio-de-janeiro

3) La Suite by Dussol, un hotel boutique intim si prietenos, destinat doar celor pentru care banii nu sunt o problema. Are propriul helipad unde oaspetii pot ajunge cu elicopterul sau din care pot incepe calatorii.Desi preturile incep de la 220 de dolari pe noapte, toate celelalte servicii sunt destul de piperate, inclusiv transportul la arenele olimpice cu sofer personal.
la-suite-by-dussol

4) Pe lista de resorturi de lux in Brazilia se afla si hotelul Santa Teresa, care are un mare avantaj – este in proximitatea stadionului Maracana, unul dintre principalele stadioane olimpice. In plus, se mandreste cu o bucatarie cu o steluta Michelin, cu o pozitie intr-un cartier select (cu nume omonim), dar si cu propriul centru spa. Are 44 de camere, insa ele sunt decorate cu elemente de cultura braziliana, plus ca pretul pe noapte e de $254, similar cu celelalte hoteluri/resorturi din aceeasi categorie de confort.
hotel-santa-teresa

5) Sheraton Rio Hotel & Resort – un hotel situat la granita dintre Ipanema Beach si Copacabana Beach. Spre deosebire de celelalte, care sunt mai micute si mai restranse, acesta are circa 538 camere
sheraton-rio-hotel-and-resort

Preturile incep aici de la $203 pe noapte.