close
Hoteluri

S-a redeschis Hotel Sofitel din Paris !

Pentru noi toti Paris inseamna orasul dragostei, al romatismului dus la cote maxime si al arhitecturilor incredibile. Si pentru toate acestea este nevoie si de hoteluri  pe masura pentru a putea evidentia iubirea intr-o luna de miere petrecuta aici. Printre cele mai de seama se numara si Hotelul Sofitel din aproprierea Arcului de Triumf. Acesta a fost recent redeschis si renovat la standarde inalte.Este un lant si o emblema a francezilor, care poate fi intalnit in peste 40 de tari si cu un numar de 120 de locatii in orase cheie. Hotelul reinventeaza si pune in evidenta valorile istorice ale acestui popor intr-un cadru intim folosind origini franceze elegante. Veti putea observa camere cu o atmosfera pariziana chic decorate cu forme geometrice care se completeaza una pe cealalta pentru un elect vizual elegant.
Pe toata suprafata sa s-au folosit deschiderile circulare si tavane in care s-a inserat forme ovale, chiar si oglinzile au aceasta forma. Culorile folosite sunt cald, iar holurile sunt imbracate in negru si gri stralucitor pentru a accentua opulenta acestei cladiri. Prin intermediul acestor materiale se creeaza un efect de transparenta si reflectie incredibil. Unele spatii lucioase sunt prevazute si cu oglinzi intre ele pentru a completa farmecul si romantismul conceput inca de la inceput.

Mobilierul este unul de lux imbinat cu tesaturi delicat si scumpe. Camerele de dormit sunt adevarate opere de arta. Hotelul este prevazut cu 27 de camere superioare, 66 camere de lux, 13 apartamente Junior, 11 Suite premium si 5 Suite de lux. Fiecare din ele impresioneaza cu baia imensa, care ocupa aproximativ jumatate din camera. Ea este decorata cu un alb imaculat cu mici inseratii de negru pentru a obtine confortul de lux.

hotel-sofitel-paris (1)

hotel-sofitel-paris (3)

hotel-sofitel-paris (4)

hotel-sofitel-paris (5)

hotel-sofitel-paris (6)

hotel-sofitel-paris (7)

hotel-sofitel-paris (8)

hotel-sofitel-paris (9)

hotel-sofitel-paris (10)

hotel-sofitel-paris (11)

hotel-sofitel-paris (12)

hotel-sofitel-paris (13)

hotel-sofitel-paris (14)

hotel-sofitel-paris (15)

hotel-sofitel-paris (16)

hotel-sofitel-paris (17)

hotel-sofitel-paris (18)

hotel-sofitel-paris (20)

hotel-sofitel-paris (21)

hotel-sofitel-paris (22)

Intreaga atmosfera a Parisului si istoria acestuia se regaseste pe peretii Hotelului, care au fost decorati cu harti ale vechiului oras si poze supradimensionate cu detalii pariziene. Peste tot veti inalni culori si lumini linistitoare si o atmosfera plina de viata pentru oaspeti.

Este un hotel intim, delicat si care acorda o foarte mare atentie musafirilor sai. Totul a fost special creat pentru a le crea tot confortul necesar si a le rafata simturile. Asa ca acesta este unul din cele mai bune locuri de cazare daa doriti sa va petreceti luna de miere in Paris. Trebuie sa recunoastem ca nu este chiar cel mai ieftin, dar isi merita banii pentru a sarbatori cel mai important moment din viata fiecaruia.

Va invitam sa concepem impreuna o vacanta de vis intr-un oras vesnic indragostit de oameni si de sentimentele lor!

Tags : hotel sofitel paris