close

Siguranta si sanatatea

Conditiile de siguranta si sanatate trebuie sa fie pe primul loc cand plecati in vacanta, deci nu uitati sa luati in considerare urmatoarele aspecte care va pot ajuta sa aveti o calatorie mai sigura :

  • Inainte de a pleca in vacanta, verificati conditiile asigurarii, si daca aveti dubii in privinta unora contactati direct asiguratorul pt a va lamuri.
  • Asigurați-vă că aveți toate vaccinurile necesare tarii in care doriti sa calatoriti, unele tari au obligatorii astfel de conditii pentru a nu periclita sanatatea.
  • Dacă aveti o asigurare medicala anuala si nu satisface nevoile dvs, puteti sa va faceti o asigurare suplimentara care sa cuprinda toate ramurile. Intrebati tot ce vreti să știți înainte de a cumpăra o asigurare de călătorie, pentru a avea siguranta sporita.
  • Sa luati la dvs copii ale pașaportului. În cazul în care pașaportul dumneavoastră este furat sau pierdut, aveti nevoie de o copie care sa va poata dovedi cetățenia si identitatea.
  • Lasati o copie a pașaportului in tara. Pentru o siguranta suplimentar, lasati o copie a pașaportului la domiciliu sau la cineva de încredere. Luați în considerare a face o copie electronică pe care sa o puteți stoca în contul dvs. de e-mail, de asemenea.
  • In cazuri de urgenta luati legatura cu ambasada de care apartineti, care va poate ajuta sa ajungeti in tara in siguranta.

 

Citeste si despre :

Moneda si Banii in Vacanta          Electonicele in Vacanta          Actele si Bagajele in Vacanta

 

Leave a Response