close

Stim cu totii ca Singaporele este un oras destul de exclusivist si ca pentru a ajunge aici trebuie sa aveti un buget destul de consistent. Poate pentru alte tari este mai facil de ajuns. Daca ne raportam la veniturile din Romania, Singaporele ramane scump si de altfel biletele de avion costa destul de mult pentru ca este un zbor lung. Pentru a isi pastra exclusivitatea si nobletea vin mereu cu idei inovatoare. Asa s-a nascut conceputul “Super Copacii” care doreste sa puna in lumina stilul eco al acestuia. Vor sa isi atraga turistii pentru mediul inconjurator foarte curat si dorinta locuitorilor de a proteja si conserva in timp tot ce ne inconjoara.
Acesti super copaci au forma unui copac obisnuit numai ca au fost creati de mana omului. Singaporenii au reusit sa construiasca o gradina artificial formata din 18 Super Copaci. Acestia au 16 etaje, iar unii sunt uniti intre ei printr-o pasarela lunga de 128 metri. Sistemele de iluminat sunt alimentate 100% de energia solara, iar pe timp de ploaie sunt conceputi sa colecteze apa pentru a uda serele ce ii inconjoara. In acelasi timp sunt prevazute cu un sistem ce filtreza si improspateaza aerul inconjurator.

Si pentru ca probabil ati auzit de celebra piscina deasupra hotelului Marina Bay, aflati ca acestia sunt amplasati in vecinatatea ei. Veti avea ocazia, daca ajungeti aici, sa va plimbati pe pasarele si sa admirati Singaporele de sus, dar si celebra piscina. Imaginile panoramice sunt incredibile si unice in lume. Trebuie sa recunoastem ca nu ne-am fi gandit ca vom avea o gradina mecanica in viitorul apropriat. Dar se pare ca tehnologia si inventivitatea oamenilor continua sa ne surprinda.

Probabil v-am facut curiosi, asa ca va lasam in compania unor imagini graitoare si care descriu cel mai bine unicitatea acestui proiect:

super-copaci-singapore

super-copaci-singapore1

super-copaci-singapore2

super-copaci-singapore3

super-copaci-singapore4

super-copaci-singapore6

Gardens By The Bay - Supertrees Light Show Opens

super-copaci-singapore7

GARDENS BY THE BAY

Va asteptam la noi in agentie pentru a planui super excursia voastra! Pana atunci va invitam sa urmariti ofertele noastre:

www.click-travel.ro

Tags : copacii din singapore