close
Destinatii ⇣Romania

Târgul de Turism al României, 12-15 noiembrie

Târgul de Turism al României  are loc la Romexpo, în  Bucureşti. Este a 34-a ediţie. De joi până sâmbătă, programul de vizitare este între 10 şi 18, iar duminica între 10 şi 16.

Sunt mai mule oferte care vă pot interesa. Amintim dintre acestea: reduceri de 50%  la vacanţele exotice, rezervări cu 25 de euro.

Mai mult de 220 de companii din 16 ţări vă vor propune destinaţii care merită vizitate.

ttr_header

Cererea este mare și pentru pachetele turistice de Crăciun în România, dar și în Europa. Se doreşte şi vizitarea pieţelor de Crăciun. Valoarea medie a unui pachet turistic pentru  a petrece  sărbătorile în străinătate este de 1.100  de euro/persoană, iar pentru sărbătorile petrecute în România valoarea ajunge la 250  de euro/persoană.

Turiştii vor să petreacă Revelionul în destinaţii exotice cum ar fi Republica Dominicană  (în Punta Cana), Dubai, Maldive, Mauritius, Thailanda sau în stațiunile  de schi din Austria, Bulgaria,  România.

Puteţi profita de reducerile early booking dacă preferaţi vacanţele charter în Grecia, Turcia şi Spania, dar şi vacanţele individuale de pe litoralul din România, din Grecia, Bulgaria sau Turcia.

Ţările care îşi promovează obiectivele turistice la această ediţie de toamnă sunt: Albania, Austria, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Polonia, România, Ungaria, India, Iordania, Israel,  Palestina, Tanzania.

La Târgul de Turism al României există  o roată a norocului care va oferi  o  mega reducere pentru un pachet turistic cumpărat sau bonusuri constând în excursii la mare sau la munte.

Tags : bucurestitargturism