close
Hoteluri

Terasa plutitoare a resortului Monaco Life Club

Cand vorbim despre Monaco ne gandim la o destinatie exclusivista, speciala parca pentru toate persoanele cu venituri peste medie.  Si acesta este si adevarul: este plin de cluburi scumpe si preturile sunt pe masura la tot ceea ce veti consuma aici. Nu sunt extraordinar de mari, dar nici la indemana oricui. In ceea ce priveste cazarea, va puteti bucura de ofertele Early Booking si sa obtineti preturi avantajoase. Astazi am decis sa va captam atentia cu terasa unui club exclusivist!Monaco Life Club a adoptat din exclusivitatea statiunii si din gusturile rafinate ale turistilor si a creat un bar de exceptie! Barul este situat pe plaja si are o terasa ponton deasupra Marii Mediterane.  El reuseste sa ofere intimitate celor care isi beau cafeaua aici sau savureaza un cocktail intr-o zi torida.  Desi are un design simplu si monocrom, numai locul in care este amplasat emana o eleganta extraordinara.

Si sa ne amintim ca Monaco face parte din regiunea franceza. Asta inseamna ca veti  gasi aici inca un loc in care sa va sarbatoriti iubirea si sa o aduceti pe cele mai inalte culmi. Daca mergeti in luna de miere cu siguranta trebuie sa luati o cina cu persoana iubita pe pontonul de la Monaco Life Club. Va veti simti extraordinar si mediul inconjurator va va ajuta la completarea atmosferei romantice de care fiecare indragostit are nevoie in acele momente cheie din viata lui.

terasa-plutitoare-monaco (1)

terasa-plutitoare-monaco (2)

terasa-plutitoare-monaco (3)

terasa-plutitoare-monaco (4)

terasa-plutitoare-monaco (5)

terasa-plutitoare-monaco (6)

terasa-plutitoare-monaco (7)

terasa-plutitoare-monaco (8)

Este interesant ca aici va puteti servi si masa. Ce poate fi mai grozav decat sa luati pranzul sau cina deasupra marii. Daca nu vreti sa mancati va puteti aseza pe una din canapelele de la marginea puntii si sa stati sa admirati marea, sa simtiti ca va adopta. De altfel aceasta terasa pe timp de noapte se transforma in club. Luminile si muzica sunt extraodinare. Fiecare din noi si-ar dori sa traiasca exclusivitatea acestei statiuni. Toti visam sa castigam atat de  bine incat sa ne satisfacem orice moft si sa putem  merge peste tot unde ne duce imaginatia. Noi suntem aici sa va ajutam si sa gasim pentru voi cele mai bune preturi pentru oricare destinatie din lumea aceasta.

Asa ca va asteptam la noi in agentie sa incepem sa visam impreuna si sa gasim cea mai buna solutie pentru o vacanta ca a vedetelor!

www.clicktravel.ro

Tags : Monaco Life Club