close

Nu v-am mai vorbit de ceva timp despre hotelurile ce merita vizitate prin lume. Astazi ne oprim la vecinii nostri de peste grania, in Bulgaria. Articolul de astazi este scris de pe terasa din camera Hotelului Murite. Hotel Murite Club este situat in statiunea Razlog, in aproprierea celebrei statiuni Bansko.  Am ajuns aici intr-un infotrip special pentru schi. Trebuie sa spun ca nu sunt un mare impatimit al sporturilor de iarna, asa ca am ales sa ma bucur de facilitatile hotelului. In primul rand trebuie sa stiti ca personalul este foarte receptiv si amabil. Ne-am bucurat de o primire calduroasa si cazarea in camere s-a facut foarte rapid. In 10 minute grupul nostru de 45 de persoane avea cheia de la camera. De la receptie am avut un angajat care ne-a directionat catre cladirea in care am fost repartizati. Hotelul Murite este format din mai multe corpuri. Este cel principal si alte anexate lui, fiecare avand cate o denumire.

hotel murite club (8)

hotel murite club (5)

Toate camerele sunt construite in stil de apartamente. Desi se intra cu aceeasi cartela, dormitoarele au intrari cu chei separate. Astfel apartamentul este impartit in doua: dormitor matimonial si inca un dormitor mai mic cu living pevazut cu chicineta. Cei care se cazeaza in camera mai mica au acces la living, cei din matrimonial nu. Fiecare camera are baie proprie cu dus sau cada.

Livingul are tot ce va doriti daca nu vreti sa luati un pachet cu masa: aragaz si cuptor electric, masina de spalat, frigider. Deci este o camera ideala pentru o familie ce merge in vacanta cu copii.

hotel murite club (4)

hotel murite club (7)

hotel murite club (6)

Dar hai sa trecem si la partea relaxanta. In corpul principal exista o zona de spa superba: piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, sala de fitnesss. Iar persoanele ce resimt oboseala de pe partie pot merge la un masaj de relaxare. Toate acestea sunt incluse in pretul cazarii, cu exceptia masajului. Acesta se realizeaza contra cost cu programare in prealabil. Trebuie sa stiti ca zona de spa nu este non-stop. Poate fi accesata zinic in intervalul orar 10:00 – 21:00.

hotel murite club (9)

hotel murite club (3)

Si pentru ca dupa relaxare si o zi de schi trebuie sa mergem la masa, restaurantul va asteapta cu un meniu diversificat in fiecare seara. Indiferent de tipul de masa pe care il alegeti, aceasta este in stil bufet suedez. Adica fiecare merge si isi alege ce si cat sa manance. In functie de perioada zilei, aveti incluse la masa apa, sucuri, cafea, ceai sau ciocolata calda. Credeti-ma ca va veti simti excelent aici la un pret foarte bun.

hotel murite club (2)

hotel murite club (1)

Daca mai doriti informatii suplimentare va astept intrebarile in rubrica de comentarii a acestui articol!

Tags : hotel murite club