close

Viena este capitala Austriei si unul din orasele Europei traversat de Dunare. Orasul a fost secole la rand capitala imperiala si resedinta a familiei imperiale de Habsburg, ceea ce a dus la dezvoltarea sa ca unul dintre cele mai importante centre culturale si politice ale Europei.

Viena este locul in care stilul baroc si cel nou se imbina perfect si se regaseste in toate cladirile ei.

In acelasi timp este vazuta si ca orasul muzicii. Sa nu uitam ca aici a locuit unul din cei mai mari compozitoti ai tuturor timpurilor: Mozart. Si daca tot am amintit de muzica sa ne gandim la reflectia ei in dans. O alta caracteristica o reprezinta valsul vienz si celebrele seri vienze unde totul capata o alta dimensiune spatiala. Oameni imbracati in costume cu amprenta trecutului si muzica atat de melodiasa a acelei perioade. Revelioanele organizate in aceasta capitala vor avea in componenta si o seara vieneza, reusind astfel sa va introduca in acea lume si sa va simtit ca in povesti.

Aici cultura este la ea acasa. Totul are o alta imagine si permite visatorilor sa dea viata basmelor. In acelasi timp este un oras modern, cu o viata activa si adaptata la tendintele prezentului. De exemplu, zona Mariahilferstrasse este destinata preferata de iubitorii acestei activitati datorita magazinelor cu nume celebre care se gasesc aici.

catedrala_viena

gradina_botanica_viena

muzeu_viena

muzeu_viena2

palat_viena

piata_craciun_viena1

viena1

viena2

viena3

viena

Asa cum v-am obisnuit, avem pregatita o oferta de nerefuzat pentru voi: www.click-travel.ro/City Break Viena.

Va asteptam la noi la sediu pentru a patrunde impreuna in lumea fascinanta a acestui oras captivant!

Tags : vienna