close

Insula Zakynthos, Grecia este a treia ca marime din insulele Marii Ionice. Este recunoscuta pentru plajele sale mari si multitudinea lor. Aici se va putea regasi fiecare persoana in parte – fie ca vrei sa mergi la plaja intr-un loc populat si agitat, fie ca vrei sa stai retras si sa te bucuri in liniste de soare si de mare, Zakynthos are grija sa iti indeplineasca dorintele.

O insula cu oameni care iubesc natura si care au avut grija sa nu ii modifice prea mult habitatul natural. Astfel veti vedea foarte multe spatii verzi si zone in care parca omul nici nu reusit sa ajunga. Un loc desprins parca dintr-un colt de rai este Pestera Albastra. Un loc pe care mintea umana il percepe, dar parca nu are cuvinte suficiente si ales pentru a il putea descrie. Modul in care soarele isi continua reflexia din apa pe stancile pesterii. Peretii stancosi capata o culoare de un albastru turcoaz si te indeamna sa ramai si sa ii privesti si sa nu mai pleci.

Ne-am plimbat, am ramas uimiti si a venit timpul sa mancam. Aici va veti delecta cu cele mai bune mancaruri din si cu fructe de mare. Daca nu ati incercat pana acum va sfatuim sa aveti curajul si sa acceptati orice propunere venita din partea celor care servesc. Va garantam ca nu veti regreta, ba chiar va veti rasfata papilele gustative si va veti dori sa va intoarceti, fie doar, pentru o masa delicioasa.

Si daca v-am convins sa incercati mancarurile lor, va propunem ca dupa aceea sa faceti putin miscare si sa mergeti la un dans pe ritmuri grecesti.  Aici veti simti si mai mult veselia acestui popor frumos si energia interminabila de care dispune.

vacanta_grecia

insula_zakynthos2i

insula_zakynthos4

zakynthos

insula_zakynthos3

Travelica te indeamna sa explorezi frumustile lumii si apoi te astepta cu impresii!

Tags : zakynthos