close
Oferte Speciale

Va invitam la shopping la Istanbul cu numai 139 euro/persoana

Istanbulul este locul orasul cel mai cautat din Tucia pentru cumparaturi de toate felurile. Acesta are o piata foarte dezvoltata si pentru aceasta turisti il viziteaza atat pentru semnificatia istorica, dar si pentru a isi inoi garderoba. Este un oras exotic, asiatic dar si european, traditionalist si in acelasi timp modern. Istanbul este cate putin din toate. Multiculturalitatea si-a pus amprenta pe fiecare colt al acestui oras si l-a transformat intr-un loc unic in lume.

Pentru ca ne place sa va rasfatam cu cele mai bune oferte, astazi va invitam sa mergem impreuna la shopping la Istanbul cu numai 139 euro/persoana!

shopping la istanbul (1)

Oferta noastra include:

–      Transport cu autocar  3*, clasificat pentru turism,AC ;

–      3 nopti la Istanbul, Hotel 3* (ART, Hamidiye, Alahan, Fuar, Yaztur sau similar) cu mic dejun ;

–      Asistenta turistica.

Oferta se adreseaza plecarilor din: 20.02; 20.03; 24.04; 22.05; 19.06.2014

shopping la istanbul (2)

Si daca va doriti sa intrati in lumea mirifica a acestui oras si sa ii explorati imprejurimile va punem la dispozitie cateva excursii opriunoale cum ar fi Croaziera pe Bosfor – 15 euro/persoana. Si pentru ca sejurul sa fie complet puteti alege si sa petreceti o seara cu specific turcesc la numai 35 euro/persoana

shopping la istanbul (3)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

shopping la istanbul (5)

Veti trai o experienta unica si va vom ajuta sa mergeti in bazarele cheie ale Istanbulului. De aici va puteti cumpara haine, incaltaminte sau bijuterii la preturi imbatabile. Pentru gurmanzi sau iubitorii de gatit vom merge in bazarul destinat condimentelor de tot felul si al prajiturilor cu specific turcesc.

In turul orasului vom avea grija sa nu ratati sa vizitati si principalele obiective turistice: Moscheea Albastra, biserica Hagia Sofia, Palatul Topkapi, Stramtoarea Bosfor.

Pentru rezervari si informatii suplimentare puteti trimite un email la rezervari@click-travel.ro si unul din consultantii nostri in turism va va raspunde cu promptitudine intrebarilor dumneavoastra.

e-istanbul2

Tags : shopping la Istanbul