close

Austria ramane una din tarile alese de iubitorii sporturilor de iarna pentru a isi petrece vacanta. Aici veti putea gasi unele din cele mai bune partii de schii din Europa si acestea au nivele de dificultate in functie de experienta fiecaruia. Iar daca mergeti la schi aveti nevoie si de cazare pentru a va retrage la sfarsitul zilei si a va relaxa pentru ca a doua zi sa o luati de la capat. Asa ca astazi va vom oferi una din cele mai frumoase alternative de cazare: Aqua Dome Resort Thermal din regiunea Tirol a Austriei. Este un hotel parca desprins din basme, cu arhitectura inedita si construit intr-o vale inconjurat de munti.
Minunatul resort are un numar de peste 200 de camere si o serie de facilitati prin care sa va asigure o sedere de neuitat. Puteam spune ca in momentul in care veti ajunge aici veti incepe o calatorie prin toate colturile linistii, rasfatului si relaxarii alaturi de frumustea naturii si a confortului oferit de Aqua Dome Resort Thermal.

Are o arhitectura unica prin intermediul careia va va da senzatia ca trecutul si prezentul se intalnesc. Piscinele exterioare incalzite au o forma conica si sunt suspendate. Deci ce poate fi mai frumos decat sa stati in toiul iernii, in apa calda, deasupra nivelului solului si sa va bucurati de muntii semeti acoperiti in intregime de zapada. Cu siguranta este cea mai buna metoda de a va relaxa si a va reincarca bateriile. Pentru cei care nu isi doresc sa stea afara, Aqua Dome Resort Thermal are si doua piscine interioare si o zona spa cu toate dotarile

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (1)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (13)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (12)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (11)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (10)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (9)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (9)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (8)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (7)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (6)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (5)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (4)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (3)

Aqua Dome Resort Thermal Austria Tirol (2)

La exterior Aqua Dome Resort Thermal are o punte destul de mare care va permite sa admirati privelistile in timp ce savurati o cana de ceai cald sau un vin fiert. Iar daca veniti vara aici puteti sta chiar si sa va bronzati pentru ca puntea are amenajate o serie de sezlonguri de-a lungul sau. Trebuie sa va spunem ca piscinele exterioare suspendate sunt alimentate cu apa termala ce provine dintr-un izvor natural de la o adancime de 1865 metri.

Cu siguranta Aqua Dome Resort Thermal va va oferi o experienta de neuitat si va va ajuta sa aveti cel mai reusit concediu de pana acum!

Tags : vacanta austria