close

Sezonul de schi continua desi afara nu este foarte multa zapada. Cel putin la noi in tara nu este, dar se anunta ca doamna iarna isi va intra in drepturi. Daca sunteti pasionati de acest sport cu siguranta stiti ca Elvetia are unele din cele mai frumoase si mari partii de schi din lume. Iar daca ajungeti aici trebuie sa aveti si o cazare care sa va rasfete pe timpul noptii si care sa va incalzeasca dupa o zi pe partie. Recomandarea noastra de azi este Cabana Chalet Dent Blanche situata in sud-vestul Elvetiei, in regiunea Verbier.

Pana acum v-am obisnuit sa va oferim solutii de cazare exclusiviste cu toate facilitatile unui confort ca acasa. Nici astazi nu ne dezmintem si trebuie sa va spunem ca Chalet Dent Blanche este o unitate de cazare foarte luxoasa. Aceasta este construita pe 5 nivele si de jur imprejur are numai arbori. Imaginati-va cum arata acesti copaci pe timpul iernii plini de zapada si voi sa serviti un ceai cald sau vin fiert si sa priviti imprejurimile de la geam. Este de altfel si foarte pozitionata ea fiind la doar cateva minute de mers pe jos de telecabina de ski si la doua minute de centrul orasului.

Iar dupa o zi petrecuta pe munte si prin zapada va asteapta sa va incalziti in unul din cele 6 dormitoare. Acestea sunt dotate fie cu pat dublu, paturi twin sau etajate. Va puteti lua gasca de prieteni si sa inchiriati intreaga cabana pentru ca ea ofera doar 14 locuri de cazare. Ce poate fi mai frumos decat sa fiti cu totii in acest spatiu intim si familiar?

cabana elvetia cazare

cabana elvetia cazare

cabana elvetia cazare

cabana elvetia cazare

cabana elvetia cazare

cabana elvetia cazare

cabana elvetia cazare

cabana Chalet Dent Blanche (18)

cabana Chalet Dent Blanche (19)

cabana Chalet Dent Blanche (12)

cabana Chalet Dent Blanche (11)

cabana Chalet Dent Blanche (1)

cabana Chalet Dent Blanche (2)

cabana Chalet Dent Blanche (3)

cabana Chalet Dent Blanche (4)

cabana Chalet Dent Blanche (5)

cabana Chalet Dent Blanche (8)

cabana Chalet Dent Blanche (7)

cabana Chalet Dent Blanche (6)

Ca orice cabana situata intr-un decor de munte, exteriorul si interiorul este in intregime din lemn. Bine la interior s-au pastrat grinzile din tavan si parchetul. Pentru a spori caldura fiecare dormitor are pe pat o patura din blana, iar cadrul acestuia este mai inalt si din lemn. Fiecare dormitor este prevazut cu o terasa pe care sunt amenajate scaune cu masa. Daca sunteti mai curajosi puteti chiar sa va beti cafea aici si pe timp de iarna. Cu siguranta este o experienta unica si relaxanta. Iar dupa o zi pe partie va puteti rasfata la piscina interioara si incalzita a cabanei. Si daca simtiti ca nu ati facut suficienta miscare si puteti sa folositi aparatele din sala de fitness. aceasta are o imagine superba pentru ca un perete exterior este din sticla de sus pana jos si puteti privi troienele de zapada.

Daca v-am convins, va asteptam la noi in agentie sa planuim impreuna sejurul de ski din Alpii Elvetieni!

Tags : Cabana Chalet Dent Blanche