close
Destinatii ⇣

Cateva targuri de Craciun interesante din Europa

Craciunul este o perioada frumoasa din decembrie. Turistii care vor sa viziteze targurile dedicate acestei sarbatori au cateva optiuni:

Targul din Viena

Dateaza din anul 1298.

Se desfasoara in zona Primariei, in zona Palatului Schonbrunn si Belvedere. In zona Primariei este o zona dedicata special copiilor, ei pot invata sa faca lumanari si prajituri.

Targul din Praga

Are loc in centrul vechi al orasului. Puteti gasi cadouri realizate manual, mancaruri foarte gustoase, ciocolata calda.

Daca urcati in Turnul Primariei, unde este Ceasul Astronomic, veti putea admira o privelistea frumoasa a Targului de Craciun.

Targul de la Londra 

Winter Wonderland este cel mai mare si cel mai renumit targ din capitala Angliei. Are loc in Hyde Park, parcul londonez binecunoscut. Acolo sunt un patinoar, un parc de distractii.

Nu ratati cidrul incalzit, bautura specific englezeasca !

Targul din Cracovia 

Se desfasoara in centrul vechi, acolo unde arhitectura caselor este foarte frumoasa. Gasiti mancaruri, bauturi, cadouri si decoratiuni. Puteti gusta vinul fiert si picant.

Targul din Munchen

Cel din Marienplatz este unul deosebit. Mancarurile si bauturile traditionale, suvenirurile va vor atrage. In curtea Primariei este Oficiul Postal. Acolo se gasesc timbre speciale de Craciun.

Targul din Budapesta 

Are loc in fata Bazilicii Sfantul Stefan. 

La targ veti gasi atat mancaruri din Ungaria, cat si din alte tari.

Pe langa patinoar si spectacole de dans, in fiecare zi veti putea admira, dupa apusul soarelui, proiectii 3D pe fatada Bazilicii Sfantul Stefan.