close

Croatia este o tara situata in sudul Europei Centrale. Ea este cunoscuta pentru peisajele incredibile de pe Coasta Mediteraneana cu apa limpede asemenea unui cristal. O alta caracteristica a acestei tari sunt orasele medievale foarte bine conservate.

Este situata la o distanta relativ mica fata de Romania, in comparatie cu alte tari Europene, asa ca nu ar fi rau daca ati merge cu masina. Va veti incanta privirile cu peisaje superbe. O data ajunsi acolo este imposibil sa va plictisiti. Veti vedea cetati si biserici medievale care nu demonstreaza trecerea timpului. Daca vreti sa contemplati natura, au foarte multe parcuri naturale cu plante felurite si cascade – colturi de paradis nemodificate de mana omului.

Cu siguranta veti ramane fascinati de culoarea apei care este transparenta si are o culoare incredibil de albastra. Veti observa ca plajele sunt inconjurate de munti ceea ce va va crea un contrast captivant. Desi marea este inconjurata de munti, temperatura apei nu este foarte scazuta, chiar mai spre seara devine foarte calda in bataia soarelui.

Daca ati ajuns in Croatia trebuie sa vizitati Rezervatia Plitvice. Aici peisajul este un adevarat spectacol. Veti observa inca o data claritatea si transparenta apei care va va permite sa observati multitudinea de specii de pesti existente in ea. Este un loc care parca a fost special creat pentru a fi un templu de inchinare in fata naturii. Aici veti vedea cascade spectaculoase la care puteti ajunge pe poduri de lemn in timp ce admirati vegetatia in toate formele ei.

Acum va lasam in compania peisajelor incredibile din Croatia si va invitam sa ne vizitati si sa planuim impreuna excursia de vis!

croatia3

vacanta_croatia

dubrovnik

excursie_croatia

croatia

croatia_seara

croatia_plaja

Tags : vacanta croatia