close

Glacier Skywalk e o fabuloasa platforma de observatie. Proaspat construita si pusa in functie in 2014, constructia poarta semnatura celor de la Sturgess Architecture si Read Jones Christoffersen Engineering si ofera o priveliste de ansamblu a Muntilor Stancosi si a vaii Sunwapta. Platforma permite turistilor sa mearga cale de 30 de metri pe deasupra prapastiei si sa admire peisajul dintr-un loc imposibil de ajuns pana acum. Practic, intregul parc national Jasper poate fi vizualizat in toata minunatia sa. S-a meritat oare investitia si asteptarea a 3 ani, atat timp cat a durat constructia? Cu siguranta!
Glacier-Skywalk-00004 Glacier-Skywalk-00003 Glacier-Skywalk-00002 Glacier-Skywalk-00001
In plus, observati ca podeaua e transparenta, la fel si balustrada, lucru care garanteaza senzatii tari celor care se aventureaza pe ea.

Nu ar mai fi foarte multe lucruri de spus, deca ca astfel de platforme ar putea fi construite si in Romania, eventual care sa poata fi folosite si pentru bungee jumping. Amatori de senzatii extreme se vor gasi mereu, plus ca zona in care s-ar construi o astfel de platforma ar beneficia de o publicitate gratuita si naturala imensa, asa cum s-a intamplat si in cazul Glacier Skywalk. Voi ce parere aveti? V-ati aventura pe o astfel de platforma sau ati sta pe margine?