close

Italia…o minunata tara in care „La vita e bella” la fiecare pas. O tara cu o istorie bogata si foarte bine conservata, cu oameni calzi si primitori, cu peisaje si cladiri incredibile. Nu exista persoana care sa nu iubeasca cel putin un oras al Italiei, pe care trebuie sa il revada periodic. Este una din regiunile Europei care reuseste sa comunice cu turistii prin intermediul frumusetilor naturale si al arhitecturilor nonconformiste. Si pentru ca am adus vorba de nonconformis, astazi va vom arata cateva fotografii cu cel mai nou hotel din Milano, Hotelul B4. Acesta are un design futurist, este un loc in care arhitectii au ales sa se joace cu formele si culorile atat la interior cat si la interior.

Cu siguranta este acel loc ideal pentru a petrece noptile din calatoria voastra. Are o atmosfera primitoare si ofera imagini incredibile. Plus ca nu se afla in centrul orasului, ci intr-o zona mai retrasa de aglomeratia urbana, dar una dedicata afacerilor. Hotelul apartine Grupului Boscolo si asteapta sa va delectati cu o colectie impresionanta de forme, texturi si culori.

La constructia lui s-a folosit conceptul de spatiu deschis pe nivele. Astfel aici veti intalni foarte multe ferestre, zone publice separate prin pereti de sticla asemenea vitrinelor din magazine. Acesta are toate facilitatile necesare unui sejur pe cinste: piscina, jacuzzi, zona spa, restaurant, sala de fitness si chiar un spatiu de joaca atat pentru copii cat si pentru adulti.

Hotelul B4 din Milano putem spune ca abunda in confortabilitate, armonie si bucurie continua. Este unul din cele mai nonconformiste si inovatoare hoteluri pe care le-am vazut. Pentru a va arata ca nu ne inselam, in continuare va lasam in compania imaginilor care vor grai de la sine:

B4-Milano-191

B4-Milano-201

B4-Milano-211

B4-Milano-221B4-Milano-231

B4-Milano-24

B4-Milano-31

B4-Milano-41

B4-Milano-51

B4-Milano-61

B4-Milano-71

B4-Milano-81

B4-Milano-91

B4-Milano-101

B4-Milano-111

B4-Milano-121

B4-Milano-131

B4-Milano-151

B4-Milano-161

B4-Milano-171

B4-Milano-181

Sursa fotografii: www.pursuitist.com

Tags : Hotelul B4 milano