close
AsiaDestinatii ⇣Emiratele Arabe Unite

Jumeirah Beach Hotel – printre cele mai frumoase hoteluri din Dubai

Toata lumea stie ca Dubaiul a devenit cea mai faimoasa destinatie de lux din lume. Am postat azi pe la pranz o poza cu unul dintre dormitoarele, implicit cu peisajul de care beneficiaza cei care calca pragul hotelului Jumeirah, iar feedback-ul oferit de voi a fost unul foarte pozitiv, astfel ca am decis sa va prezentam unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Dubai, anume un hotel de 5 stele, localizat pe o plaja privata.

Cu peste 617 camere si peste 1000 de locuri de cazare in apartamente, camere si chiar <<vile>>, Jumeirah Beach Hotel atrage prin mai multe facilitati. In primul rand, conditiile de cazare sunt de 5 stele, ceea ce inseamna automat servicii de top pentru toti clientii sai. In al doilea rand, dupa cum puteti vedea in pozele de mai jos, dormitoarele nu sunt standard, ci variaza in functie de preferinte, clientii avand la dispozitie camere tematice, camere matrimoniale etc. Un aspect pe care vreau sa-l punctez la acest capitol e faptul ca unii dintre turisti au o priveliste spre Burj Al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume. Ati crede ca e o greseala, ca practic niciun hotelier nu ar vrea sa le arate clientilor sai ce <<poate>> concurenta, insa in realitate, clientii sunt multumiti de priveliste. In fond, intr-un oras precum Dubaiul, privelistea din camera de hotel e aproape irelevanta, caci oricum cei mai multi turisti ajung in camere abia seara tarziu.

In alta ordine de idei, hotelul are sala de cinema proprie, propria scoala de scufundari certificata si recunoscuta la nivel mondial, cluburi pentru copii, precum si diferite facilitati pentru turisti, anume centre spa si de remodelare corporala, precum si sali de fitness etc.
jumeirah beach hotel 21 jumeirah beach hotel 20 jumeirah beach hotel 19 jumeirah beach hotel 18 jumeirah beach hotel 17 jumeirah beach hotel 16 jumeirah beach hotel 15 jumeirah beach hotel 14 jumeirah beach hotel 13 jumeirah beach hotel 11 jumeirah beach hotel 10 jumeirah beach hotel 9 jumeirah beach hotel 8 jumeirah beach hotel 7 jumeirah beach hotel 6 jumeirah beach hotel 5 jumeirah beach hotel 4 jumeirah beach hotel 3 jumeirah beach hotel 2 jumeirah beach hotelJ