close
Destinatii ⇣EuropaRusia

SkyBridge, cel mai lung pod pietonal din lume

Daca va pasioneaza senzatiile extreme si nu sunteti tematori de traficul rusesc, atunci puteti face o vizita in localitatea Krasnaia Poleana. Se afla in vestul Rusiei, in apropiere de Soci (acolo unde s-au tinut Jocurile Olimpice de Iarna), iar mai nou, gazduieste SkyBridge, care este cel mai lung pot pietonal din lume.

Ce este atat de special la acest pod? In primul rand, este suspendat la o inaltime de 200 de metri si are o lungime de 200 de metri. Este dedicat doar oamenilor, in sensul ca nu poate fi traversat cu bicicleta sau cu masina.
646x404 1412161461648_wps_40_Pic_shows_The_world_s_lon 1412160405406_wps_38_Pic_shows_The_world_s_lon 1412161495296_wps_41_Pic_shows_A_man_jumps_fro
Observati din pozele de mai sus privelistea pe care o pot observa de sus toti cei care traverseaza podul. Valea Krasnaia Poleana e unul dintre cele mai frumoase locuri din Rusia, conform turistilor de pe tripadvisor.co.uk, iar podul ofera posibilitatea ca ea sa poata fi vizualizata in toata splendoarea ei.

Si da, chiar daca rusilor le place riscul, Skybridge e cat se poate de sigur. S-au facut teste de presiune, iar podul poate sustine chiar si greutatea a 30,000 de persoane concomitent. In plus, cei care vor sa vada din aer intreaga vale au optiunea de a face bunjee jumping de pe platforma special amenajata. E un loc… genial, care chiar ar merita sa fie vizitat. In ciuda politicilor lui Putin, Rusia are o multime de aratat lumii, printre care si minuni artificiale in genul.