close

Amsterdam este oras cu un renume foarte puternic intiparit in mintea fiecaruia dintre noi. Cu totii spunem ca vom ajunge acolo si ne vom simti liberi sa facem orice ne dorim fara sa ne fie teama de altceva.

Pe langa senzatia de libertate si de absolut orice este permis pe care o confera, Amsterdamul este un oras plutitor ce emite o magie desavarsita. Probabil putini dintre noi stiu ca are 165 de cai navigabile ce creeaza senzatia de oras pe apa, iar legatura intre strazi se face prin intermediul podurilor. Va recomandam sa alegeti o plimbare cu barca prin canalele sale sau sa mergeti la pas pe strazile inguste de-a lungul apei. Orasul v-a reusi sa va introduca in lumea lui de visare.

Amsterdam este un oras cu o insemnatate istorica si are cladiri foarte bine conservate ce dateaza din secolul al 16-lea, acestea fiind protejate de stat si declarate monumente nationale. Sa nu uitam ca este cel mai mare oras istoric din Europa. Avea si are o pozitionare foarte buna pentru negot, asa ca  negustorii bogati au construit aici prin secolul 17 case elegante si depozite solide, utilizabile si in zilele noastre.
Pentru ca abunda de istorie nu puteau lipsi nici muzeele. Cel mai celebru este Muzeul lui Van Goh unde veti vedea aproape toata opera pictorului, veti intelege mai bine stilul acestuia si veti afla secrete din viata artistului pe care nu credeati ca le veti sti vreodata.

Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds din Amsterdam, este asemanator cu cel din Londra, locul in care va puteti fotografia cu Marilyn Monroe, Arnold Schwarzenegger sau Oprah Winfrey. Muzeul ofera vizitatorilor sai si mai mult dinamism in Zona Muzicala unde puteti canta alaturi de starurile favorite.

amsterdam

Calatorie-Amsterdam

amsterdam1

Amsterdam

Amsterdam4

muzeu_amsterdam

cartierul_rosu

Toti cei care ajung aici vor sa vada celebrul Cartier Rosu care este format dintr-o retea de alei pe care se afla case inchiriate in special de femei care isi ofera serviciile lor speciale din spatele unui geam sau a unei usi de sticla. Poarta numele de Cartier Rosu pentru ca majoritatea camerelor sunt decorate in aceasta nuanta.  Intreaga zona este destinata distractiilor adultilor de la activitati, magazine pentru accesorii, cinematografe cu filme pentru adulti si chiar un muzeu al sexului. Este locul in care fiecare adult poate sa isi puna in aplicare imaginatia.

In acest oras al placerilor interzise exista cate ceva pentru fiecare turist in parte. Fie ca, cautati lucruri interesante despre cultura sau istoria destul de mare a orasului, fie ca sunteti un petrecaret si cautati distractia salbatica sau doar cautati bucuria si farmecul relaxant al acestui oras european.

Pachete de tip city-break in Amsterdam puteti gasi aici:

www.click-travel.ro/City Break Amsterdam

Asteptam cu drag sa ne contactati pentru bilete de avion sau oferte de cazare in Amsterdam !

Tags : Amsterdam