close

Cascada Niagara este cea mai renumita din lume si se afla in Canada, Statele Unite ale Americii. O adevarata minune a naturii si are o inaltime de 553 de metri. La randul ei este formata din alte 3 cascade pe care le vom enumera de la cea mai mica la cea mai mare: Cascada Potcoava, Cascada Americana si Vascada Valul Miresei.

Daca mergeti sa vizitati Cascada Niagara veti avea ocazia sa descoperiti si Canada cu specificul ei. Veti gasi restaurante exceptionale,terenuri de golf, cazinouri, spa-uri hoteluri moderne si sute de metode sa va distrati. Este probabil cea mai buna destinatie de vacanta atat pentru cupluri cat si pentru familii.  Pentru copii, Cascada Niagara este un parc tematic veritabil cu cladiri foarte inalte (Skylon Tower),  parcuri acvatice in interiorul hotelurilor, restaurante speciale pentru ei, expozitia de fluturi si un parc marin.

Acest loc ce intrupeaza paradisul este situat la doar 20 de minute de Aeroportul International Buffalo si o ora fara de zona Toronto. Este situata strategic pentru a va putea planifica cea mai frumoasa si complexa vacanta.

cascada_niagara1

cascada_niagara2

cascada_niagara3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

cascada_niagara5

Tags : cascada niagara