close
Destinatii ⇣Irlanda

Castele-hoteluri din Irlanda, o atracţie pentru turişti

Irlanda este o ţară cu peisaje frumoase. Acolo, turiştii se pot caza în castele-hoteluri.

Castelul Dromoland

Se află în sud-vestul Irlandei. Datează de la jumătatea secolului 16. Printre specialităţile pe care le puteţi gusta acolo se numără şi Dromoland Estate,  carne de vânat cu smochine.

Castelul Ballynahinch

A fost construit în secolul 17.  Este hotel din 1946. Este un castel tipic irlandez,  mai rustic faţă de alte construcţii similare din Irlanda. Are 40de camere. Puteţi pescui sau puteţi face  drumeţii, căci în apropierea castelui curge un râu.

Castelul Gregans

Arată precum un conac, dar este castel. Hotelul are  doar 21 de camere, unele cu grădină privată.

Castelul-hotel  din secolul  18 îi întâmpină pe oaspeți pe șosele pitorești, iar priveliștea aupre Golfurilor Galway și Burren este minunată. La Gregans au fost cazaţi oameni importanţi precum Sharon Stone, Ewan McGregor și Kathy Bates.

Castelul Ashford

Construit în 1228,  Castelul Ashford a fost deținut de familia Guinness în secolul 19. Se află pe malul Lacului Lough Corrib. Vă puteţi plimba cu barca pe acel lac. La castel există o colecţie deosebită de vinuri.

Castelul Waterford

Castelul Waterford este o casă istorică  de pe Mica Insulă din oraşul Waterford. Pe insulă se ajunge cu feribotul. Clădirea a aparţinut unei ramuri din familia Fitzgerald, devenind  hotel în anii 1980.

 

 

 

 

Tags : atractiecastele-hoteluriirlanda