close

Cel mai mare festival de muzica electronica, Electric Castle 2014, a inceput astazi la Bontida, langa Cluj, adunand peste 15000 de oameni. Daca ajungeti prin Cluj weekend-ul acesta, aveti un cort la dispozitie si aveti chef de distractie, nu ar trebui sa ratati evenimentul, mai ales ca pe scena Electric Castle vor aparea multi artisti renumiti. Atentie, totusi, caci prognoza meteo nu e una prea favorabila statului in aer liber!

Cat costa biletele?
Pentru cei care nu au apucat sa isi cumpere bilet, acestia pot cumpara fie un abonament pe 4 zile contra sumei de 250 de lei, fie pot plati cate 100 de lei pe zi. De asemenea, pretul biletului pentru accesul in zona de camping este de 30 de lei de persoana pentru cele 4 zile.

Cei care merg cu masina vor mai trebui sa plateasca inca 15 lei, taxa aferenta parcarii, cu mentiunea ca aceasta taxa se plateste o singura data pe durata festivalului.
electric castle 2014
Printre artistii care vor urca pe scena festivalului se vor afla Ada Kaleh, Indie Jules, Shadowbox, Tesco Disco, Riddim Colony Soundsystem, OK Corral, Temple Invisible, StereoTrombone, Newgotti, Just D’Light, Thejointventures, Serious Dub, Planul, Calin, Dublic, Adam Dolph, Miss Cheeky, Krueger si Horace Dan P, dar si cei de la Die Antwoord si Sasha si Gramatik. Rusko trebuia sa vina, dar acesta a anuntat in ultimul moment ca nu va mai putea participa la Electric Castle 2014 din cauza unor probleme de sanatate.
In locul lui Rusko, organizatorii au reusit sa il convinga pe celebrul Dub Fx sa vina la Bontida. Spre deosebire de celelalte dati in care artistul a venit in Romania, de aceasta data el va interpreta numai piese de pe albumul nou.