close
AsiaDestinatii ⇣Kenya

Kenya – locul unde natura isi face simtita prezenta

Kenya este un teritoriu cu cele mai peisaje variate din Africa de est. Aceasta tara are un climat cald si umed de-a lungul coastei de Oceanul Indian. Este renumita pentru savane si fauna salbatica. Avand in vedere situatia economica a intregului continent, Kenya nu face o exceptie. Este o tara cu oameni saraci care traiesc in conditii precare.

Daca va veti decide si veti merge aici in concediu va sfatuim sa nu va cazati in oras. Alegeti o zona de pe langa oras. Veti intra in contact cu oamenii, veti putea intelege si trai alaturi de ei. Sa nu uitam ca in viata putem invata de la oricine si din orice situatie.

Ca orice persoana simpla, oamenii de aici sunt foarte primitori si dispusi sa iti ofere si sa imparta cu tine putinul lor. Turistii sunt cazati de obicei in cabane sau in tabere speciale amenajate capabile sa ofere o vacanta unica. Localnicii va pot conduce si va pot arata cum este viata bastinasilor. Va vor introduce in lumea lor si veti putea experimenta traditiile sau ritualurile lor. Cred ca asta va fi probabil cea mai memorabila experienta. Nu multi dintre noi au ocazia sa stea macar cateva ore alaturi de persoanele care inca mai traiesc simplu, departe de tehnologie. Bastinasii va vor invata ce inseamna sa iti iubesi aproapele, sa faci orice pentru a ii fi bine si cat de importante sunt obiceiurile.

kenya11

Kenya are unele dintre cele mai frumoase parcuri nationale din Africa, munti si plaje. Pe intinderea lacurilor veti intalni superbe cum ar fi pelicanii sau flamingo. Naturaletea si simplitatea acestei tari  va va captiva inca din primele clipe petrecute aici.

Plimbarile prin savana si observarea animalelor in habitatul lor natural vor face din aceasta tara destinatia ideala pentru orice iubitor de aventura sau natura.

kenya7

kenya6

kenya9

kenya10

Giles, Mission Falls on the Tana

kenya3

kenya

kenya5

Mergeti in Kenya si va veti bucura de o serie de activitati ca: observarea animalelor salbatice din safari, admirarea diferitelor specii de pasari, calarie, golf, canotaj, caiac, navigatie, ciclism montan, scuba diving, plimbari cu balonul cu aer cald, alpinism, drumeții, schi nautic si pescuit.

Travelica va indeamna sa vizitati o tara a contrastelor si varietatii !

Tags : kenya