close
Destinatii ⇣Hoteluri

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa – un loc putin spus spectaculos

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa este un loc de basm, situat pe coasta Amalfi, din sudul Italiei. Este unul dintre cele mai frumoase, mai luxoase si mai spectaculoase hoteluri din Italia si din lume, am spune noi. Construit in spatiul unei vechi manastiri restaurate, din secolul al XVII-lea, hotelul a fost deschis in anul 2012, fiind, deci, un loc inca nou, caruia nu foarte multe persoane au apucat sa-i calce pragul. Insa toate au un inceput. Cititi articolul nostru despre hotelul Monastero Santa Rosa si, cine stie, poate va fi urmatoarea dumneavoastra destinatie de vacanta.448925-monastero-santa-rosa-hotel-and-spa-amalfi-coast-italy

Ca si locatie precisa, hotelul Monastera Santa Rosa se afla in satul Conca dei Marini, intre Amalfi si Positano. La o ora si jumatate distanta de mers cu masina se afla orasul Napoli si aeroportul.

13523891

Hotelul imbina armonios elementele arhitecturale vechi cu designul modern si high-tech. Este o locatie intima, selecta, ideala pentru petrecerea vacantei in compania persoanei iubite. Desi are doar 20 de camere, toate sunt mobliate individual, foarte elegant si, foarte important, toate au vedere spre mare.

Monastero-Santa-Rosa-Hotel-Room-Amalfi-Italy

Monastero-Santa-Rosa-Hotel-Amalfi-Italy-Spa-Tepidarium

zona-lettini-al-monastero-santa-rosa

Cat despre centrul spa, acesta are un pavilion in gradina terasata, in care tot timpul miroase a flori. Tratamentele au menirea de a va relaxa cat mai mult cu putinta, prin masajele cu ierburi pe care le foloseau si calugaritele de la manastire, in trecut. La baza gradinii se afla infinity pool, o piscina superba, cu o panorama spectaculoasa.

Photos-of-Monastero-Santa-Rosa-Italy38

otel-0006

Monastero-Santa-Rosa-8

La restaurantul Santa Rosa va asteapta renumitul chef, Cristoph Bob. El va va servi mancaruri cu specific mediteranean, pregatite cu ingrediente naturale, recoltate din gradina hotelului. Va veti putea stinge setea cu cele mai rafinate vinuri, aduse din crama vechii manastiri.

Ristorante-Terrace

Monastero-Santa-Rosa-Hotel-Amalfi-Italy-Restaurant

Avand in vedere ca este asezat pe o stanca, hotelul-boutique poate gazdui doar copii de la 12 ani in sus, din motive de siguranta. Preturile pentru o noapte de cazare pornesc de la 350 de euro si ajung pana la 2500, pentru un apartament premium, la terasa, cu vedere la mare. Tarifele includ mic-dejun, internet Wi-Fi, aer conditionat, seif si minibar, plasma, dar si acces la piscina, fitness si spa.

monastero

Tags : Monastero Santa Rosa Hotel & Spa